Baseball-lippiksen käyttöopas: Täydellisen istuvuuden löytäminen kasvojen muodon mukaan

Baseball-lippiksen käyttöopas - Täydellisen istuvuuden löytäminen kasvojen muotoasi varten

Hattua valitessasi on tärkeää ottaa huomioon kasvojen muoto. Baseball-lippikset ovat suosittuja hattuja ihmisille, joilla on soikeat ja pitkät kasvot. Ihmiset, joilla on pyöreät, timanttiset tai neliönmuotoiset kasvot, eivät sovi suoraan baseball-lippiksen käyttäjiksi. Koska pesäpallolakit tuovat esiin heidän kasvojensa virheet, mikä voi saada heidän kasvonsa näyttämään suuremmilta ja jyrkemmiltä. Tämä ei tietenkään tarkoita, etteivätkö sopimattomat kasvot voisi käyttää baseball-lippistä, ja ihmiset, joilla on sopimattomat kasvot, voivat käyttää baseball-lippistä laskemalla lippalipun reunaa tai valitsemalla oikeanlaisen hatun.

Tässä sitä ollaan – Aungwinter,

luotettava ja kokenut hattujen valmistaja

jolla on yli 25 vuoden kokemus hattujen ja vaatteiden valmistuksesta – ja joka näyttää sinulle, millaiset kasvot sopivat baseball-lippikseen. Oletko valmis lähtemään tälle hauskalle matkalle kanssamme?

baseball-lippis

Millaiset kasvot sopivat baseball-lippiksen kantamiseen?

On viisasta valita baseball-lippis kasvojen muodon mukaan. Jos hattu ei sovi kasvojesi muotoon, vaikka se olisi kuinka nätti, se näyttää hyvin äkkinäiseltä, kun se on päällään. Baseball-Lippikset ovat suosittuja nuorten keskuudessa. Siksi jotkut ihmiset, joilla on sopivat kasvot, käyttävät baseball-lippistä, joka näyttää erittäin muodikkaalta. Tässä on siis kysymys: Millaiset kasvot sopivat baseball-lippiksen käyttämiseen?

Kun sinulla on baseball-lippis päässäsi, ihmiset näkevät kasvosi, joita hattu lyhentää visuaalisesti. Baseball-lippiksen kruunu on pyöreä ja päättyy huipussaan kärkeen, mikä voi antaa ihmisille vaikutelman terävästä päästä ja suurista kasvoista. Siksi on tärkeäää tietäää, millaiset kasvot sopivat baseball-lippiksen pukemiseen.

Ihmiset, joilla on soikeat tai pitkät kasvot, sopivat käyttämään baseball-lippistä, koska baseball-lippikset voivat muokata heidän kasvojaan, mikä saa heidän kasvonsa näyttämään kolmiulotteisilta. Joten soikeat tai pitkät kasvot sopivat baseball-lippiksen käyttäjiksi.

Minkälaiset kasvot sopivat baseball-lippiksen kantamiseen?

Millaiset kasvot eivät sovi baseball-lippiksen käyttämiseen?

Hienostunut baseball-lippis saa ihmiset näyttämään energisiltä. Kaikki kasvot eivät kuitenkaan sovi baseball-lippiksen kantamiseen, ja seuraavat kasvot eivät sovi suoraan baseball-lippiksen kantamiseen. Tässä ne ovat.

Pyöreät kasvot

Jos käytät baseball-lippistä, kasvosi näyttävät jossain määrin pyöreiltä. Jos ihmiset, joilla on pyöreät kasvot, käyttävät baseball-lippistä, heidän kasvonsa näyttävät suuremmilta, ja siksi ihmiset, joilla on pyöreät kasvot, eivät sovi suoraan baseball-lippiksen käyttäjiksi.

Timanttiset kasvot

Timanttikasvoilla poskiluu on melko näkyvä. Yleensä timanttikasvoiset ihmiset käyttävät hattuja tai tekevät kampauksia pehmentääkseen karheita kasvojaan. Baseball-Lippiksen käyttö on päinvastainen, ja baseball-lippis voi korostaa kasvojen muotoa. Timanttikasvoiset ihmiset eivät siis voi suoraan käyttää baseball-lippistä.

Nelikulmaiset kasvot

Neliönmuotoisten ihmisten ei pitäisi käyttäää baseball-lippistä, koska se saa posket erottumaan ja koko kasvot näyttämään oudoilta.

Miten pesäpallolakkia voi käyttää epäsopivalla naamalla?

Jos kasvosi eivät sovellu baseball-lippiksen käyttämiseen, on suositeltavaa, ettet käytä baseball-lippistä. Jos pidät pesäpallolakki päässäsi, tässä on muutamia vinkkejä, jotka voivat muuttaa kasvojasi pesäpallolakki päässäsi. Tässä ovat vinkit.

pitää baseball-lippistä

  1. Peitä poskesi hiuksillasi ja laske sitten pesäpallon reuna 2/3 otsastasi. Tämä vähentäää kasvojen pyöreyttä.
  2. Välttämällä kasvojen pidentämistä baseball-lippis päässäsi voit tehdä baseball-lippiksen reunasta hieman matalamman korostaaksesi leukaa ja nenääsi, mikä näyttäää kauniilta ja salaperäiseltä samaan aikaan.
  3. Valitse oikeanlainen baseball-lippis. Baseball-Lippiksiä auf Monenlaisia. Valitse kasvojesi mukaan itsellesi sopivin. Yleensä täyteen mahtuvat baseball-lippikset näyttävät paremmilta.

mies, jolla auf baseball-lippis

Lopulta

Tänään jakaminen päättyy tähän. Kaikesta edellä mainitusta olemme kertoneet, mikä kasvotyyppi sopii baseball-lippiksen kantamiseen ja mikä ei, ja miten voit käyttää baseball-lippistä silloin, kun et ole. Jos olet baseball-lippalakkien ystävä, kaikki edellä mainitut asiat kannattaa lukea ja oppia.

Viite

Miten poimia baseball-lippis?

Beliebt
Unbedingt lesen

Beliebt Post

Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Vermeiden Sie den falschen Hut - Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Vermeiden Sie den falschen Hut: Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Das Geheimnis eines glücklichen Winters - Caps beobachten
Das Geheimnis für einen glücklichen Winter: Passen Sie auf Caps auf!
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen - ein umfassender Leitfaden
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen: Ein umfassender Leitfaden
Wintermütze-2
Wie sollten Sie die richtige Mütze auswählen?

Aungwinter-Sets

Das wärmste, nützlichste und modischste Geschenk für Ihre Familie, Freunde und Bekannten in diesem Winter.

Winterschal
Individuelle Schals
Kindermützen
Individuelle Kindermützen
Vatermütze
Kundenspezifische Dad Caps
Fischer Beanie Mützen
Individuelle Wintermützen
Baseballmütze
Individuelle Baseball-Kappen
Schirmmütze
Individuelle Snapback-Kappen