Talvi Chic: Nosta tyyliäsi keski-ikäisten miesten muotivinkkien avulla

Winter Chic - Nosta tyyliäsi keski-ikäisten miesten muotivinkkien avulla

Ikä ja aika voivat muuttaa ulkonäköä ja vartalon muotoa, mutta eivät koskaan muotitajua. Kiinnitä vain hieman huomiota pukeutumiseen, niin voit täydentäää koko ulkoasua ja parantaa myös temperamenttiasi.

Keski-ikäisille miehille lämpöä ja tyyliä voidaan saavuttaa samanaikaisesti, ja lämmin ja tyylikäs pukeutuminen on talvella valtavirtaa.

pipot

Hattu tai huivi voi pitää sinut lämpimänä ja tyylikkäänä. Keski-ikäisten miesten on siis pidettävä mielessä vain nämä kaksi seikkaa, joiden avulla he voivat pysyä lämpiminä ja näyttäää samalla tyylikkäältä. Täällä me – Aungwinter,

luotettava custom pipojen toimittaja

, esittelemme, miten keski-ikäiset miehet voivat pysyä lämpimänä ja tyylikkäänä näiden kahden kohdan avulla.

1. Hattu – tuulenpitävä ja kasvojen muokkaaminen.

Hattu - tuulenpitävä ja kasvojen muokkaaminen.

Hatut eivät ole vain lämpimiä ja tuulenpitäviä välineitä keski-ikäisille miehille, vaan ne ovat myös loistavia lisävarusteita, jotka muuttavat kasvoja, päätä ja hiusrajaa. Hattuvalinnalla voi olla suora vaikutus yleisilmeeseesi ja se voi määritellä makusi ja tyylisi. Kauhahatut, maalarinhatut ja uutispojanhatut kietovat pään hyvin kauniisti, ja niiden tyyli on rento. Lisäksi niitä on helppo yhdistää ja ne sopivat hyvin yhteen muiden asujen kanssa.

silinterit

Lippalakit ovat harvinaisia kiinalaisten miesten vaatteissa, mutta sen ominaispiirrettä – muotia – ei voi kieltää. Kun valitset silinterihattua, noudata seuraavia sääntöjä: lieri ei saa olla hartioita leveämpi eikä päällinen saa olla kasvoja pidempi. Näin silinteri voi muokata kasvojasi paremmin ja päinvastoin.

Lisäksi silinterihatut sopivat paremmin muodollisiin asuihin, kuten pukuihin, tuulitakkeihin, takkeihin jne. Näillä muodollisilla asuilla voidaan luoda parempi yleisilme.

baseball-lippis

Pukeutumisessa otetaan huomioon ikääntymisen vähentäminen riippumatta siitä, minkä ikäinen olet. Jopa keski-ikäiset miehet hattua valitessaan. Baseball-lippikset ovat tyyliltään rentoja ja trendikkäitä, ja lisäksi niillä on erittäin mukava vaikutus kasvojen muokkaamiseen. Lisäksi baseball-lippikset voidaan yhdistää muodollisiin tai rentoihin asuihin, mikä ei ole naiivia ja vanhaa.

2. Huivin kääriminen – lämmin ja tyylikäs

Huivin kääriminen - lämmin ja tyylikäs

Kun miehet ikääntyvät, heidän on suojeltava sekä niskaansa että päätään. Huivi on tuulenpitävä ja pitää sinut samalla lämpimänä. Lisäksi se voi koristella koko ulkoasua ja lisätä uutta sisältöä muotiin.

Kun valitset huivia, valitse yksinkertaisia, tyylikkäitä tyylejä, ja mitä yksinkertaisempi väriyhdistelmä, sitä parempi yleisilme, joka sopii hyvin yhteen asujen kanssa.

Huivin kääriminen - lämmin ja tyylikäs-2

Huivien käärimismenetelmien ei pitäisi olla liian monimutkaisia, kuten yksinkertainen solmiminen, kääriminen tai ripustaminen. Pukeutumistyylisi ja henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan voit valita sopivimmat käärintämenetelmät. Huomaa, että älä kasaa paksua huivia kaulan päälle, sillä muuten kaulasi näyttää helposti lyhyemmältä ja korkeutesi peittyy kasatun huivin alle. Huivia käärittäessä on siis näytettävä kunnolla ihoa.

Huivin kääriminen - lämmin ja tyylikäs-3

Huivin värin tulisi sopia asun väriin, eli huivin värin tulisi olla samaa väriskaalaa kuin yksi asuistasi. Näin on paljon helpompaa korostaa kokonaisuuden kerroksellisuutta ja korostaa kokonaisuutta.

3. Vahvista hatun, huivin ja asun välistä yhteenkuuluvuutta.

Vahvista hatun, huivin ja asujen välistä yhteenkuuluvuutta.

Ruudullinen takki on täynnä vintage-tunnelmaa, ja se on yhdistetty mustiin vapaa-ajan housuihin ja nahkakenkiin, jotka ovat yksinkertaiset ja tyylikkäät. Pipon ja huivin koristeet lisäävät koko ulkoasun muodikkuutta ja viimeistelevät kokonaisuuden.

Vahvista hatun, huivin ja asusi välistä yhteenkuuluvuutta-2.

Pipon ja puserotakin ominaisuudet ovat samat, molemmat ovat lämpimiä tuotteita. Huivi korostaa lämpimänä pitämistä, ja suoralinjaiset puvunhousut ja nahkakengät ovat yhdistelmä muodollista ja rentoa. Koko ulkoasu ei ole naiivi ja vanha, vähentäää ikää, mutta ei mahtaileva.

Vahvista hatun, huivin ja asusi välistä yhteenkuuluvuutta-3

Newsboy-lippikset antavat ihnisille hyvin kirjallisen vaikutelman, ja mustavalkoisella huivilla on vahva tunne kaikesta, yhdistettynä puseroon, mustiin farkkuihin, nahkakenkiin, silmälaseihin ja kangaskassiin, voi alentaa ikää ja näyttää tyylikkäältä samaan aikaan.

Lopulta

Osakkeet ovat päättyneet täällä tänään, ja toivomme, että keski-ikäiset miehet voivat nauttia tästä blogista ja löytää tapojaan parantaa muotia talvella käyttämällä hattua tai huivia.

Viite

Pipot: Myssyt: Miesten muodin talven peruspilari ja miten niitä voi tyylitellä.

Knotty But Nice: 4 yksinkertaista tapaa: Miesten huivin kietomisen hallitseminen 4 yksinkertaisella tavalla

Beliebt
Unbedingt lesen

Beliebt Post

Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Vermeiden Sie den falschen Hut - Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Vermeiden Sie den falschen Hut: Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Das Geheimnis eines glücklichen Winters - Caps beobachten
Das Geheimnis für einen glücklichen Winter: Passen Sie auf Caps auf!
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen - ein umfassender Leitfaden
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen: Ein umfassender Leitfaden
Wintermütze-2
Wie sollten Sie die richtige Mütze auswählen?

Aungwinter-Sets

Das wärmste, nützlichste und modischste Geschenk für Ihre Familie, Freunde und Bekannten in diesem Winter.

Winterschal
Individuelle Schals
Kindermützen
Individuelle Kindermützen
Vatermütze
Kundenspezifische Dad Caps
Fischer Beanie Mützen
Individuelle Wintermützen
Baseballmütze
Individuelle Baseball-Kappen
Schirmmütze
Individuelle Snapback-Kappen