Neuvoja valitsemalla talvihattu vauvalle pitää päänsä lämpimänä

Johdanto

Los productos luminiscentes Viimeaikaisten jälkeen lämpötilat kylmenevät ja lumisateet leviävät yhä laajemmalle. Vaikka ulkona on pakkasta, lasta ei saa koskaan jättää sisätiloihin, joten on tärkeää, että hänellä on paksut vaatteet ja että hänen päänsä pysyy lämpimänä, kun hän menee ulos.

Äidit saattavat pitää nykyään markkinoilla olevien lastenhattujen laajaa valikoimaa melko hämmentävänä, sillä tarjolla on kaikenlaisia kankaita, kuten puuvillaa, villaa ja akryyliä, eri hintaluokissa – erityisesti erikoismuotoisia hattuja. Miten siis pitäisi valita sopiva hattu

1.Katso kangasta

Jotkut äidit haluavat pukea vauvansa ja ostaa erilaisia hattuja “muodon vuoksi”, kuten pitsihattuja, olkihattuja, cowboy-hattuja…. Nämä hatut on yleensä valmistettu kovasta tai paksusta kankaasta, ja ne ovat huonosti hengittäviä ja huonosti lämpöä haihduttavia, eikä niitä suositella vauvoille. Karvaiset hatut ovat söpöjä, mutta mitä pidemmät kuidut ovat, sitä helpompi on “pudottaa hiuksia”. Jos vauva hengittää sitä, se voi vahingoittaa herkkiä hengitysteitä, joten on parasta olla valitsematta niitä.
Valittu kaksinkertainen puuvillakangas on pehmeää, hengittävää ja kestävää. Kohtuullisen paksuuden ja hyvän lämpimyyden ansiosta se sopii vastasyntyneille vauvoille, jotka ovat herkkiä lämpötilalle. Ainutlaatuinen solmutyyli hatun yläosassa ei ole vain söpö ja mielenkiintoinen, vaan myös kätevä äideille ottaa hattu pois vauvoilleen, jotta he eivät naarmuta herkkää ihoaan.

2.Katso tarvikkeet

Älä laita vauvan hattuun kovia tai helposti irtoavia lisävarusteita, kuten niittejä, strasseja, paljetteja, helmiä jne. Nämä esineet voivat helposti naarmuttaa vauvaa, ja jotkut vauvat saattavat jopa irrottaa ne ja syödä niitä vahingossa, mikä on erittäin vaarallista. Jos joudut koristelemaan, varmista, että se on tarpeeksi pehmeä, pinta-alaltaan suuri, tiukasti kiinni hatussa eikä irtoa helposti.
Ja yritä olla valitsematta hattuja, joissa on köysikuvioita. Joissakin vaatteissa on pitkät kiristysnauhat, jotka voivat solmua, tarttua kiinni tai solmittua kaulan ympärille leikin aikana, mikä on erittäin vaarallista.
Valittu villan ja akryylin sekoitekangas on pehmeää ja herkkää, ja se antaa lämpöä ja suojaa kylmältä. Eurooppalainen ja amerikkalainen katutyylin yksivärinen villa yhdistettynä retromuodin värisovitukseen ja neulontaan on silmäänpistävä. DoubleB kolmiulotteinen sarjakuva musta karhu koriste on söpö ja viileä.

3.Tarkista kimmoisuus

Liian tiukka hattu saa vauvan usein tuntemaan olonsa epämukavaksi ja vaikuttaa jossain määrin vauvan päivittäiseen toimintaan. Monilla vauvan motorisilla taidoilla on kriittiset kaudet. Jos viivytät vauvan motorista kehitystä sen vuoksi, että se näyttää hyvältä, se tulee kalliimmaksi kuin mitä se kannattaa. Siksi hatun koon on oltava sopiva. Vauvanhatut eivät saa olla liian paksuja, ja kevyet ja hengittävät materiaalit ovat hyviä, jotta vältetään hikoilu ja kastuminen.
Tyylikäs muoto + käytännöllinen muotoilu tekevät vauvasta lämpimän ja viileän. Mikrojoustava kangas on mukava eikä purista päätä, ja se voi estää hattua liukumasta, kun sitä käytetään. Siisti ja hieno ompelu on tiukka ja tiivis, mikä korostaa yksityiskohtien laatua. Saatavilla on erilaisia värejä ja tyylejä, joten tämä talvi ei ole yksitoikkoinen.

4.Care korville ja reunoille

Los palets son el resultado de un proceso de aprendizaje y aprendizaje continuo, así como de la experiencia adquirida. Siksi vähentää hässäkkää käyttää korvasuojia tai ostaa baseball-lippiksiä, jotka näyttävät viileä lastensa korville vaarantamatta paleltumia, peittää korvat hattu on optimaalinen torjua paleltumia ja varmistaa asianmukainen suojaus herkän vauvan ihon, jos käyttämällä leveä reuna hatut voivat estää näköä tai aiheuttaa ihoärsytystä pienille vauvoille.

Käyttämällä korkealaatuista polar fleece-kangasta, se on pehmeä ja herkkä, ja sillä on hyvä kylmänkestävä suorituskyky. Pieni korvakoriste on muodikas ja täynnä pisteitä. Kolmiulotteinen söpö pehmo musta karhu kirjonta koristelu on hieno ja söpö. Kun turkispallot on koristeltu molemmin puolin, se voi paremmin korostaa vauvan söpöä temperamenttia. Se on kaunis ja lämmin matkustaa syksyllä ja talvella.
Käytä lapsellesi lämmintä ja tyylikästä hattua, vaikka kovera muoto on erittäin houkutteleva, mutta muista ottaa se pois sisätiloissa. Muuten vanhemmat eivät välttämättä tiedä, jos lapsen pää hikoilee, mikä voi helposti johtaa ihottumaan.

Popular
Debe leer

Popular Post

Las 13 mejores marcas de gorros
Las 13 mejores marcas de gorros
Evita el sombrero equivocado - Consejos para elegir el sombrero adecuado
Evita el sombrero equivocado: consejos para elegir el sombrero adecuado
El secreto de un invierno feliz - Watch Caps
El secreto de un invierno feliz: ¡Cuidado con los gorros!
Cómo elegir un sombrero para el próximo otoño e invierno - Guía completa
Elegir un sombrero para el próximo otoño e invierno: Guía completa
gorro de invierno-2
¿Cómo elegir el gorro adecuado?

Conjuntos Aungwinter

El regalo más cálido, útil y moderno para su familia, amigos y seres queridos este invierno.

bufanda de invierno
Bufandas personalizadas
sombreros para niños
Sombreros personalizados para niños
gorro de papá
Gorras personalizadas
gorros de pescador
Gorros de invierno personalizados
gorra de béisbol
Gorras de béisbol personalizadas
Gorra Snapback
Gorras Snapback personalizadas