¿Miten miehet käyttävät neulottuja hattuja? Tärkein ensimmäinen askel on se, että sinun on ymmärrettävä kasvojen muotosi

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo

Neulehattu näyttää luonnollisesti komealta, mutta huonosti se voi pilata elämänkatsomuksesi. Uskon, että poikien pitäisi rakastaa ja vihata tätä esinettä. Cómo llegar

Aungwinter

vastaa kysymykseen: “En tiedä, miten käyttää sitä, kun ostan sen, ja haluan käyttää sitä, mutta en osaa käyttää sitä hyvin”. ¿Miten olla sopiva? Nämä pienet ongelmat ratkaisevat mysteerin yksi kerrallaan. Vaikka se on erittäin monipuolinen, siinä on myös puutteita. Tämän monipuolisen tuotteen haittapuolena on se, että se ei sovellu ihmisille, joilla on “lyhyt otsa”. Testaa otsaasi 4 sormen leveydellä. ¿Miten valita? Ensimmäinen askel on “ymmärtää kasvojen muoto”, ennen kuin valitset itsellesi sopivan hatun.

miesten pipo pipo

La mejor manera de vivir la vida

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo

On olemassa pyöreitä, neliömäisiä ja pitkiä kasvoja, mutta kauniit hatut eivät sovi pyöreille kasvoille. On kuitenkin olemassa keinoja sen korjaamiseksi. komeat kaverit, joilla on pyöreät kasvot, sopivat paremmin neulotuille hatuille, joissa on paksummat langat, jotka voivat kompensoida kasvojen puutteita itse hatun kovuudella. ¡Kun käytät sitä, voit peittää hieman ohimoa ja 2/3 korvaa ja nostaa sitten hatun yläosaa luodaksesi visuaalisen laajennuksen, joka luonnollisesti tekee kasvoistasi kapeamman näköiset!

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo

Más información: Täydellinen etäisyys hatun reunan ja hiusrajan välillä on 3-4 senttimetriä. Ihmiset, joilla on lyhyt tai matala otsa, voivat pidentää kasvojensa mittasuhteita.

miesten pipo pipo

Neulotun pipon väriksi suositellaan mustaa, harmaata, valkoista ja tummansinistä. ¡Jos haluat lisätä kuvioita, on parempi käyttää yksinkertaisia tai geometrisia viivoja!

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo
Pitkät kasvot

Pitkät kasvot ovat paremmat kuin lyhyet kasvot, joten älä vedä hattua ylös, sillä se saa kasvosi näyttämään pidemmiltä ja vetää näköaistia taaksepäin. Laske hatun pää alas ja ripusta se hieman takaraivon taakse.

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo

Sen lisäksi, että vedät hatun pään alas, on toinenkin tapa käyttää sitä. Korvien peittämismenetelmä sopii paremmin komeille miehille, joilla on pitkät kasvot. Euroopan ja Amerikan komeiden miesten joukossa on paljon pitkäkasvoisia miehiä. Las personas que viven con el VIH tienen más probabilidades de contraer el VIH que las que viven con el SIDA. ¡Tuntuu siltä, että tämä menetelmä on yksinomaan komeiden miesten käytössä!

Vinkkejä: Muista kuitenkin näyttää 1-2 senttimetriä hiusaluetta tai partakarvat/parta, jotta et näytä vanhalta mieheltä.

miesten pipo pipo
Kahden edellä mainitun lisäksi on olemassa toinen tyyli nimeltä “Beckhamin hiustyyli”, joka on suosikkini. Se on todella komea. Monet Beckhamin katukuvat ovat pukeutuneet tähän tyyliin, ja tärkeintä on, että se sopii hänen temperamenttiinsa erittäin hyvin ja tukee häntä. Voidaan vain sanoa, että vastuu on kasvoilla.

miesten pipo pipo

Neljäs tapa käyttää amerikkalaista neuloshattua on täynnä brittiläistä katutyyliä. ¡Vain toinen korva on paljaana ja toinen puoli on peitetty! ¡Bobby ja Eugene Tong käyttävät sitä usein! Se tekee joitakin visuaalisia muutoksia.

miesten pipo pipo

¡Neulehattuja on monenlaisia, ja tämä suhteellisen lyhyt neulehattu ei sovi niille, joilla on litteä pää! ¡Neliön ja pitkät kasvot ovat kolmiulotteisemman näköiset, ja niiden käyttäminen on erittäin komeaa!

miesten pipo pipo

¡Trendi-ikonit, jotka ovat hyviä pukeutumaan brittiläisiin juhla-asuihin, ovat täydellisiä!

miesten pipo pipo

El blog de Les Frères Joachim se ha convertido en un referente en el mundo del diseño y la comunicación. Olipa kyse sitten koko asun väristä tai leikkauksesta, mestarin kädenjälki näkyy.

Popular
Debe leer

Popular Post

Las 13 mejores marcas de gorros
Las 13 mejores marcas de gorros
Evita el sombrero equivocado - Consejos para elegir el sombrero adecuado
Evita el sombrero equivocado: consejos para elegir el sombrero adecuado
El secreto de un invierno feliz - Watch Caps
El secreto de un invierno feliz: ¡Cuidado con los gorros!
Cómo elegir un sombrero para el próximo otoño e invierno - Guía completa
Elegir un sombrero para el próximo otoño e invierno: Guía completa
gorro de invierno-2
¿Cómo elegir el gorro adecuado?

Conjuntos Aungwinter

El regalo más cálido, útil y moderno para su familia, amigos y seres queridos este invierno.

bufanda de invierno
Bufandas personalizadas
sombreros para niños
Sombreros personalizados para niños
gorro de papá
Gorras personalizadas
gorros de pescador
Gorros de invierno personalizados
gorra de béisbol
Gorras de béisbol personalizadas
Gorra Snapback
Gorras Snapback personalizadas