¿Qué materias primas se utilizan? Scarf Selection Guide Sharing

talvihuivi

Huivit voivat olla korvaamattomia kylmissä syys- ja talvisääolosuhteissa, erityisesti tuulessa. Mutta kun huivien materiaaleja on saatavilla niin paljon – silkkihuiveja, kashmirhuiveja, puuvilla-/pellava-/turkishuiveja jne. – mikä niistä on paras? ¿Miten huivi tulisi valita? ¡Toimittajamme esittelee joitakin yleisiä huivimateriaaleja sekä valintastrategioita, joiden avulla voit valita itsellesi sopivan huivin – matkusta ilman huolta kylmästä tuulesta!

talvihuivi

Material de soporte de alta calidad

Los productos de esta gama están fabricados con materias primas de alta calidad, como algodón, algodón, seda, akryyli-polyesterisekoitusta, sekoiteturkkia, keinotekoista puuvillaa y eläinten häntiä. ¿Qué materias primas necesitas? Huivin materiaalien valinnassa on ensiarvoisen tärkeää valita sinulle sopivaa materiaalia; tässä tutkimme viittä niistä, kuten neuloshuiveja villaa, silkkiä, puuvillaa, pellavaa ja turkista.

Neulottu huivi

neulottu huivi

Neulottu huivi antaa herkän tunteen, joka muistuttaa romanttisista korealaisista draamoista. Huivien ainutlaatuisen rakenteen vuoksi ne sopivat paremmin yhdistettäväksi vähemmän huomiota herättävien vaatteiden, kuten tweedin, kanssa. Koko asua ympäröi herkkä neuletyyli, joka antaa ihmisille erittäin mukavan ja lämpimän tunteen.

Silkki huivi

Silkki on ajaton ja suosittu materiaali, joka korostaa ihon kiiltoa ja tuo helposti esiin tyylikkään ja älyllisen maun. Siksi silkkihuivia valittaessa on otettava huomioon oman ihon väri. Tyttöjen, joilla on kellertävä iho tai kuiva iho, ei tulisi valita materiaaleja, joissa tämä rakenne on pääosassa.

Puuvillasta ja pellavasta valmistettu huivi

Puuvilla- ja pellavahuiveista huokuu vahva kiintymys, ja niiden rakenne on lähellä ihoa, joten niitä on mukava kietoa ympärille. Ne ovat myös monikäyttöisiä, koska materiaalista huokuu yksinkertainen ja koruton rakenne, joten ne on helppo sovittaa vaatteiden kanssa. Tämä on myös erittäin kehuttu huivi, joka on valmistettu monipuolisesta materiaalista yksilöille.

Turkis huivi

turkiskaulahuivi

Turkishuivi on yleensä kiinteä yhdistelmä nahkatakin kanssa. Eri tytöillä, jotka käyttävät turkishuiveja, on erilainen maku. Niille, jotka pyrkivät affiniteettireitille, suositellaan yksinkertaista värimaailmaa, joka korostaa söpöyttä ja raikkautta. Tytöille, jotka haluavat korostaa persoonallista tyyliään, tulisi valita luonnonturkis, ja epätasaiset ja kirjavat värit ovat ensimmäinen valinta.

Cachemira huivi

Cachemira se ha convertido en un lugar de encuentro y de trabajo para los jóvenes y los adultos. No te quedes atrás en la lucha contra el terrorismo ni en la lucha contra la delincuencia organizada. Valinnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota kashmirin komponenttien sisällön tunnistamiseen. Vähävillaiset huivit voivat aiheuttaa epämukavuutta, kun niitä käytetään pitkään.

¿Miten valita huivi?

Huivit ja ihonväri

1. Ihmisten, joilla on kellertävä ihonväri, tulisi käyttää vaaleankeltaisia, vaaleanpunaisia, keskiharmaita, vaaleanharmaita, vaaleanharmaansinisiä ja muita pehmeitä vaaleanvärisiä huiveja, eikä niiden tulisi valita syvänpunaista, syvää violettia, keltaista, tummanvihreää ja muita värejä;

2. Tummemman ihonvärin omaavien ei kannata valita huiveja, joissa on tummia sävyjä, kuten syvänpunainen, syvänvioletti, syvänharmaa ja musta. On parempi valita värit, kuten vaaleanharmaa, järvensininen ja ruusunpunainen;

3. Valkoihoisille on tarjolla laaja värivalikoima. Tummanharmaa, kirkkaanpunainen ja muut tummat värit saavat ihon näyttämään reilummalta ja puhtaammalta, kun taas vaaleankeltainen, vaaleanpunainen ja muut vaaleat värit tekevät sinusta erityisen harmonisen ja pehmeän.

4. Tummaihoisten ei pitäisi valita vaaleansävyisiä huiveja. On parempi käyttää tummempia neutraaleja värejä, kun taas valkoisemman ihon omaavien ihmisten tulisi valita pehmeämmän sävyisiä huiveja.

No te lo pierdas ni te lo pierdas

talvihuivi

1. Pitkille ja tukeville henkilöille leveämpi ja pidempi huivi on esteettisesti miellyttävämpi ja tyylikkäämpi; Lyhyt ja hoikka vartalo näyttää sopusuhtaiselta ja siistiltä, kun silkkihuivi on kohtuullisen pitkä ja leveä. No te quedes en casa sin saber qué es lo que más te gusta.

2. Ihmisten, jotka ovat lyhyitä ja pulleita ja joilla on suurempi rinnan ympärysmitta, tulisi valita löysät neule- tai silkkihuivit, joissa on yksinkertaisia kuvioita, tummempia värejä ja yksi värisävy, koska tummat värit voivat auttaa kaventamaan visuaalista aistia ja lähentymään. Ystäville, joilla on hoikka vartalo, on suositeltavaa valita huivit, joissa on yksinkertaisia ja tyylikkäitä kukkakuvioita, mutta lämpimät värit olisi valittava.

3. Ihmisten, joilla on koverat rinnat ja pienet rintakoot, tulisi valita jacquard-tyylinen huivi, joka on pehmeä, pörröinen ja antaa runsaan tunteen.

4. Henkilöiden, joilla on kapeat tai kaltevat olkapäät, on valittava pidennetty huivi, jonka molemmat päät on vedetty vinosti olkapäiden yli ja ripustettu taaksepäin, jolloin olkapäistä tulee visuaalisesti leveämmät ja paksummat.

5. Miehet, joilla on pidempi kaula, valitsevat paksummat ja pidemmät huivit, jotka kietoutuvat kaulan ja hartioiden ympärille ja saavat kaulan näyttämään lyhyemmältä; naisten tulisi käyttää löysää huivia, joka kietoutuu kaulan ympärille, ja värin tulisi olla lähellä yläosaa.

Más información

1. Jos haluat valita tuotemerkin, joka arvostaa uskottavuutta, laatua ja mainetta, sinun ei pitäisi sattumanvaraisesti valita huivia ilman tehtaan osoitetta, tavaramerkkiä tai ilmoittamatta samettisisältöä. Kun tarkastellaan tuotteen laatua, jos se on kashmiria, se on korkealaatuinen, ja siinä on pehmeä kiilto, täysi samettipinta ja vahva villan muodon tuntu. Pinnalla on kutistumisen jälkeen hieno samettikerros, ja vaaka- ja pystysuuntaisten kelojen tiheys on tasainen, mikä näkyy selvemmin kirkkaassa valossa tarkasteltuna.

talvihuivi

2. Ostettaessa on välttämätöntä punnita ja puristaa käsin, ja joidenkin kankaiden laatu voidaan tarkastaa tällä menetelmällä. Cachemira en erittäin pehmeä, villaa kevyempi ja erittäin joustava kangas. Sen vuoksi ostettaessa voit tarkkailla sen palautumista puristamalla ja punnitsemalla sitä käsilläsi. Tämä ei ole vain tapa erottaa sen aitous, vaan myös tapa erottaa sen edut ja haitat.

Popular
Debe leer

Popular Post

Las 13 mejores marcas de gorros
Las 13 mejores marcas de gorros
Evita el sombrero equivocado - Consejos para elegir el sombrero adecuado
Evita el sombrero equivocado: consejos para elegir el sombrero adecuado
El secreto de un invierno feliz - Watch Caps
El secreto de un invierno feliz: ¡Cuidado con los gorros!
Cómo elegir un sombrero para el próximo otoño e invierno - Guía completa
Elegir un sombrero para el próximo otoño e invierno: Guía completa
gorro de invierno-2
¿Cómo elegir el gorro adecuado?

Conjuntos Aungwinter

El regalo más cálido, útil y moderno para su familia, amigos y seres queridos este invierno.

bufanda de invierno
Bufandas personalizadas
sombreros para niños
Sombreros personalizados para niños
gorro de papá
Gorras personalizadas
gorros de pescador
Gorros de invierno personalizados
gorra de béisbol
Gorras de béisbol personalizadas
Gorra Snapback
Gorras Snapback personalizadas