Hur bär män stickade mössor? Det viktigaste första steget är att du måste förstå din ansiktsform

miesten pipo pipo pipo

Mössa för män

Att bära en stickad mössa ser naturligtvis stiligt ut, men att bära den på fel sätt kan förstöra din syn på livet. Jag anser att detta föremål bör älskas och hatas av pojkar. Den här gången

Aungwinter

kommer att besvara frågan “Jag vet inte hur jag ska bära den när jag köper den, och jag vill bära den men jag kan inte bära den på ett bra sätt”. Hur blir man lämplig? Tämä pieni ongelma on se, että se on mysteeri, joka on tullut toisensa jälkeen. Även om den är mycket mångsidig har den också brister. Nackdelen med denna mångsidiga artikel är att den inte är lämplig för personer med “kort panna”. Testa pannan med en bredd på 4 fingrar. Så hur ska man välja? Det första steget är att “förstå din ansiktsform” innan du väljer rätt hatt för dig.

Mössa för män

Rund ansiktsform

Mössa för män

Mössa för män

Det finns runda, fyrkantiga och långa ansikten, men de fina hattarna är inte lämpliga för runda ansikten. Det finns dock sätt att åtgärda detta. stiliga killar med runda ansikten är mer lämpade för att bära stickade hattar med tjockare trådar, vilket kan kompensera för ansiktets brister med själva hattens hårdhet. När du bär hatten kan du täcka tinningen och 2/3 av örat något och sedan höja upp hatten för att skapa en visuell förlängningseffekt, vilket naturligt får ditt ansikte att se smalare ut!

mössa för män

mössa för män

mössa för män

mössa för män

Vinkkejä: Det perfekta avståndet mellan hattens brätte och hårfästet är 3-4 centimeter. Personer med kort eller låg panna kan förlänga sina ansiktsproportioner.

Mössa för män

Vi rekommenderar att du väljer svart, grått, vitt och mörkblått som färg på den stickade mössan. Om du vill lägga till några designmönster är det bättre att använda enkla eller geometriska linjer!

Mössa för män

Mössa för män
Lång ansiktsform

Ett långt ansikte är bättre än ett kort ansikte, så dra inte upp hatten när du bär den, eftersom det bara får ditt ansikte att se längre ut och drar det visuella sinnet bakåt. Sänk ner hattens ände och häng den något bakom bakhuvudet.

Mössa för män

Mössa för män

Förutom att dra ner ändan på hatten finns det ett annat sätt att bära den. Örontäckningsmetoden är mer lämplig för stiliga män med långa ansikten. Bland de stiliga männen i Europa och Amerika finns det många män med långa ansikten. Metoden att täcka öronen är ett av deras favoritsätt att bära den. Det känns som om denna metod är exklusiv för snygga män!

Vinkkejä: Oavsett vilket, se till att visa upp 1-2 centimeter av hårområdet, eller polisonger/skägg, för att undvika att se ut som en gammal man.

mössa för män
Förutom de två ovanstående finns det en annan stil som kallas “Beckhams hårstil” som är min favorit. Den är verkligen stilig. Många gatufoton av Beckham bär denna stil, och nyckelpunkten är att den passar hennes temperament mycket bra och stöder henne. Man kan bara säga att ansiktet är ansvaret.

Mössa för män

Det fjärde sättet att bära den amerikanska stickade hatten är fullt av brittisk street style. Endast ett öra är synligt och den andra halvan är täckt! Bobby och Eugene Tong bär den ofta! Den gör vissa visuella förändringar.

Mössa för män

Det finns många typer av stickade mössor, och denna relativt korta stickade mössa är inte lämplig för personer med platt huvud! De fyrkantiga och långa ansiktena har ett mer tredimensionellt utseende, och att bära dem kommer att vara mycket stiligt!

Mössa för män

Trendikoner som är bra på att bära brittisk formell klädsel är perfekta!

Mössa för män

När det gäller ikonen för en formell kappa med en korthårig hatt måste Les Frères Joachim, en fransk bloggare, nämnas! Oavsett om det är färgen eller snittet på hela outfiten, kan du se mästarens hand.

Suosittu
Täytyy lukea

Suosittu Post

13 parasta pipohattumerkkiä
13 parasta pipohattumerkkiä
Vältä väärää hattua - vinkkejä oikean hatun valintaan
Vältä väärää hattua: vinkkejä oikean hatun valintaan
Onnellisen talven salaisuus - Watch Caps
Onnellisen talven salaisuus: Katso Caps!
Hattujen hankkiminen tulevaa syksyä ja talvea varten - kattava opas
Hattujen hankkiminen tulevaa syksyä ja talvea varten: Kattava opas
talvihattu-2
Miten sinun pitäisi valita oikea pipo?

Aungwinter Sets

Lämpimin, hyödyllisin ja muodikkain lahja perheellesi, ystävillesi ja rakkaillesi tänä talvena.

talvihuivi
Custom huivit
lastenhatut
Custom Kid Hatut
isän hattu
Mukautetut isän lippikset
kalastaja pipo hatut
Custom Talvi Hatut
baseball-hattu
Mukautetut baseball-lippikset
Snapback lippis
Custom Snapback Caps