Vintermode: Rätt sätt att bära vinterhattar: Rätt sätt att bära vinterhattar

Vintermode - rätt sätt att bära vinterhattar

På vintern, förutom att bära för att tillgodose våra värmebehov, men också behöver använda vissa tillbehör för att uppnå effekten av värme, som i denna vinter, kommer vi att linda oss tätt. Den här gången måste vi också gå till användningen av hatten med modifieringen, inte bara varm, men också kunna konkava en känsla av mode.

 

Kanske för de flickor med släta och känsliga ansikten, oavsett vilken typ av hatt är mycket bra att köra, men för det fyrkantiga ansiktet och runda ansiktet av kvinnor, plocka en hatt måste uppmärksamma färdigheter för mycket, annars kommer det att vara lätt att exponera individens ansikte på grund av hatten.

Vinterhattar

 

I dagens artikel låt oss gå tillsammans för att förstå fyrkantiga och runda tjejer i slutet hur man går för att välja rätt vinterhatt, se vilken typ av hatt som är mer lämplig för dig och låt din smak visa.

 

Vinterhjälmar

Fyrkantigt ansikte & runt ansikte

För det första bär fyrkantiga och runda ansikten vinterhattar och måste vara försiktiga så att de inte av misstag visar stora ansikten.

 

Som vi alla vet måste valet av hatt baseras på individens ansikte och personliga temperament, endast lämplig för sin egen huvudomkrets, lämplig för det personliga ansiktet med en hatt upp för att kunna modifiera våra egenskaper och ansikte, annars inte lämplig hatt att bära på kroppen istället för att ha en stor ansiktseffekt. (Fyrkantiga och runda ansiktsdrag, dessa två typer måste vara uppmärksamma på den matchande hatten)

 

hur man bär en mössa på rätt sätt

Så vi måste bekanta oss med ansiktsdragen innan vi bär en hatt, de flesta fyrkantiga flickors ansiktskontur är relativt stark, men ansiktet är inte tillräckligt slätt, särskilt kindbenen eller käkbenen kommer att vara mycket framträdande

 

Och tjejer med runda ansikten har en starkare känsla av ansiktskött, även om ansiktsformen är slät är ansiktsbredden också bredare, så om du inte bär rätt hatt kommer det att se ut som om ansiktet är brett och stort.

 

För att vara ärlig, oavsett om du är en rund ansikte eller fyrkantig tjej, bär hattar fortfarande inte för avslappnad, mer kan inte tas lätt på, titta inte på andra människor som bär hattar ser bra ut, bara känn dig fri att ge dig själv en hand, bär i avataren är sannolikt att gå på åskan.

 

basker

Vilka typer av hattar är lämpliga för flickor med runt eller fyrkantigt ansikte?

Därefter kan vi fortsätta att utforska vilken vinterhatt som är lämplig för tjejer med runt ansikte, fyrkantigt ansikte, bär på huvudet har effekten av att modifiera ansiktet.

 

För det andra är dessa vintermössor lämpliga för fyrkantiga och runda ansikten, rekommenderas att börja! (Skaffa dig först en lämplig vintermössa.)

 

 

hinkmössor för vinterbruk

① Fiskarhatt

Först och främst rekommenderar vi att du väljer fiskarens hatt, i själva verket är en fiskarens hatt bred brätte för runda ansikte eller fyrkantiga tjejer mycket vänliga, vi vet också att ett stort ansikte eller ansikte inte är tillräckligt smidigt tjejer inte kan vara direkt till de personliga ansiktslinjerna utsatta, den här gången bara genom fiskarens hatt brätte till modifiering, bara för att kunna visa ansiktet är litet Oh.

 

På vintern är det också populärt med fiskarhattar, som fiskarhattar i lammullsmaterial, som bärs på huvudet av det mycket lilla ansiktet, samtidigt som det finns en mycket uppenbar varm effekt.

 

② Basker

Om beret har vi en viss grad av förtrogenhet, och beret om du vill veta dess ursprung kan spåras tillbaka till femtonhundratalet när den bruna ulltextildesignen av den runda kantlösa floppy hatten i Frankrike föddes, bärs på huvudet inte bara för att skydda mot vind och regn, det finns också en viss grad av estetik, och med utvecklingen av tiden har beret blivit ett måste-ha verktyg för människor som modellerar.

 

Baskern har inget brätte, men den bärs på huvudet för vår hår hårlinje och vårt ansikte har också en mycket bra modifieringseffekt.

vinterbasker

 

③ Stickad keps

En stickad keps kan vara den här hatten vi är mycket bekanta med, främst på grund av det stickade materialet av hattar, och stickad keps kännetecknas av att kepsen passar vår huvudomkrets, så vid valet av denna stickade keps måste vi först mäta den personliga huvudomkretsen, enligt den personliga huvudomkretsen för att välja rätt storlek för att kunna modifiera ansiktsformen.

 

För tjejer med stort ansikte, stort huvud och runt ansikte, fyrkantigt ansikte, bär stickade kepsar som inte är för små hattar, om hattens huvudomkrets är för liten, bär den på huvudet i en känsla av full täthet, men kommer att visa ansikte.

Stickade mössor

 

④ Basebollkeps

En basebollkeps har en ganska bred känsla och är mycket stark, den har en anka tungkant, denna kant för vår hårlinje och ansiktskonturmodifieringseffekt är extremt stark, och basebollkepsens stil ser relativt avslappnad ut, så den är mycket lämplig för dagligt slitage, denna hatt för ansiktstypen, för temperamentskraven är inte särskilt höga, om du tillhör den vita, vet inte hur man bär en hatt du kan välja det här.

basebollkeps

 

Andra element för hur man bär en vinterhatt på rätt sätt

För det tredje, oavsett ansiktstyp, måste du som bär dessa typer av hattar ovan vara uppmärksam på följande viktiga punkter

 

<1> Hår inte alla inte i örat, kinderna förblir trasigt hår är mer modifierat ansiktstyp

Bär denna typ av fiskarens hatt, vi måste komma ihåg en punkt är att inte sätta personligt hår allt inte bakom örat, många människor kommer att tro att bära en hatt kommer att se mer skarp, mer torrare, men samtidigt kommer detta också oavsiktligt att exponera ditt ansikte, helt enkelt ogiltigt att bära en hatt.

 

Vill du bära en fiskarhatt eller basker modifiering ansikte, kan vi lämna några brutna hår bredvid kinderna när matchning, i detta fall, för våra ansiktslinjer har en bättre modifiering effekt, men också genom håret verkar vara ett mindre ansikte.

hur man bär en bucket hat

 

 

<2> Basker bärs inte direkt, är vinklade åt ena sidan mer modifierad ansiktsform

Beret stil elegant och modernt, men det finns inget lämpligt sätt att bära den, kommer också att leda till en minskning av personlig charm, då när vi bär denna beret, är vi mest sannolikt att gå in i ett minfält är direkt till hattspännet i huvudet, ingen justering, detta kommer att visas för hela personen är mycket tråkig och gammaldags.

 

Vill du ytterligare modifiera ansiktet när du bär basker, kan du sätta baskern sida vid sida, oavsett om du är vänster ansikte snyggt eller höger ansikte snyggt, kan du glida över till denna riktning, lätt att modifiera ansiktet, för att skapa tredimensionella funktioner.

hur man bär en basker

 

<3> Stickade mössor täcker inte ögonbrynen, det kommer att se proportionellt okoordinerat ut

Hattar för våra ansiktsproportioner kommer att ha en viss justeringseffekt, vi måste komma ihåg när vi bär en stickad mössa, täck inte ögonbrynen helt, så att bär på huvudet kommer att se ut som hela ansiktet som ett salt ägg, med helt ingen känsla av linje.

hur man bär en mössa

 

Hur som helst

Det korrekta sättet att bära den stickade kepsen är att lämna två fingrars avstånd ovanför ögonbrynen, i detta fall är det bättre att modifiera ögonbrynen, men låter också ansiktsdragen vara helt exponerade och mer raffinerade, om du är orolig för att ansiktet är stort behöver du bara lämna lite brutet hår på det.

 

Slutligen bär vi en hatt där du måste mäta huvudomkretsen, mäta sitt eget ansikte, ansiktsbredd, ansiktslängd och sedan enligt ditt eget ansikte för att välja rätt hatt, naturligtvis, som tidigare nämnts är dessa typer av hattar mycket populära i år, men vi bär när vi inte kan vara godtyckliga, att bara behärska de korrekta kollokationsfärdigheterna.

Suosittu
Täytyy lukea

Suosittu Post

13 parasta pipohattumerkkiä
13 parasta pipohattumerkkiä
Vältä väärää hattua - vinkkejä oikean hatun valintaan
Vältä väärää hattua: vinkkejä oikean hatun valintaan
Onnellisen talven salaisuus - Watch Caps
Onnellisen talven salaisuus: Katso Caps!
Hattujen hankkiminen tulevaa syksyä ja talvea varten - kattava opas
Hattujen hankkiminen tulevaa syksyä ja talvea varten: Kattava opas
talvihattu-2
Miten sinun pitäisi valita oikea pipo?

Aungwinter Sets

Lämpimin, hyödyllisin ja muodikkain lahja perheellesi, ystävillesi ja rakkaillesi tänä talvena.

talvihuivi
Custom huivit
lastenhatut
Custom Kid Hatut
isän hattu
Mukautetut isän lippikset
kalastaja pipo hatut
Custom Talvi Hatut
baseball-hattu
Mukautetut baseball-lippikset
Snapback lippis
Custom Snapback Caps