Måste du betala en deposition för att anpassa hattar? Hur mycket är en lämplig deposition för att anpassa hattar?

hattutehdas

Jag vill hitta

en hatttillverkare

för att tillverka ett parti hattar, men tillverkaren säger att de måste samla in en delbetalning först. Är detta normalt? Hur stor deposition är lämplig? Det är också en fråga som många kunder vill ha svar på. Många människor är inte helt på det klara med om tillverkare av skräddarsydda hattar tar ut en deposition. Detta är också baserat på vana. När man köper något hoppas alla att man betalar först och levererar först. Det finns dock en skillnad mellan skräddarsydda hattar och hattar som finns i lager.

Anpassa stickade mössor

Den ena typen är färdiga varor, medan den andra kräver specialanpassning efter kundens behov, vilket innebär frågor som vilka tyger och stilar som ska användas. Så spot-hattar betalas vanligtvis i sin helhet vid leverans, medan skräddarsydda hattar vanligtvis får en deposition först och den slutliga betalningen görs när bulkbeställningen är klar och skickad. Generellt sett:

1.Av konservativa skäl kommer en deposition att debiteras för det första samarbetet.

Att ta ut en deposition för kundanpassade hattar har faktiskt blivit en välkänd oskriven regel vid upphandling av hattar, liksom inom kläd- och accessoarbranschen. När allt kommer omkring är batchanpassning inte som den konventionella grossistförsäljning av färdiga hattar som vi ser. Målgruppen för spotthattar i grossistledet är de allra flesta människor, och specifikt anpassade hattar riktar sig bara till en viss grupp människor. Anpassade hattar handlar inte bara om att välja stilar och färger, utan även om logotypbroderier och specialtekniker, som alla specificeras av det köpande företaget. Om den köpande parten av någon anledning ensidigt river upp kontraktet och inte längre behöver de produkter som tillverkaren tillverkat för dem, kommer detta parti hattar att bli helt skrot. Så under det inledande samarbetet kommer hatttillverkarna, av konservativa skäl, att ta ut en deposition.

Miniatyrbild av video: Hur gör vi den BÄSTA kepsen? - AungCrown®️ Standard

2. Efter att ha bekräftat att kunden är mycket pålitlig kan hatttillverkaren avstå från depositionen.

I affärsverksamheten betonas ärlighet, ömsesidig nytta och resultat som alla vinner på. Vid en samlad bedömning av kundens uppgifter kan slutsatsen dras att ingen deposition kan tas ut. Om den köpande parten till exempel är en gammal kund som har arbetat med oss i många år tidigare, or om de genom en pålitlig relation indirekt hittar Dongguan Xinjie Clothing Co, Ltd. (Dongguan Xinjie Clothing Co, Ltd.). för att anpassa hattar,eller om vissa välkända företag har ett gott rykte och rykte inom branschen och även över hela landet, Om det bekräftas att kunden är mycket pålitlig, kanske hatttillverkaren inte tar ut en deposition. Men om orderkvantiteten är stor är kostnaden för tygtillbehör och arbetskraft högre. För att underlätta ett bättre samarbete mellan båda parter kommer en deposition också att användas för att säkerställa ett bättre samarbete.

Vilken typ av ansikte är lämpligt för att bära en ämpäri hat

3. Hur mycket är en lämplig deposition för att skräddarsy hattar? Hur kommer den att debiteras?

När hattprovet är färdigt och kunden är nöjd med provet bekräftar båda parter samarbetet. När kontraktet undertecknas betalar kunden först en del av handpenningen till hatttillverkaren, vilket vanligtvis är 30% av det totala priset för den kundanpassade hatten. Olika situationer kommer att behandlas på olika sätt, och de specifika detaljerna kommer också att bero på ömsesidig förhandling. En insättning kan göras på ett företagskonto, ett finansiellt konto, ett personkonto eller i kontanter. Hatttillverkaren ska leverera varorna i tid enligt orderkraven och sedan göra upp slutbetalningen enligt avtalet.

Suosittu
Täytyy lukea

Suosittu Post

13 parasta pipohattumerkkiä
13 parasta pipohattumerkkiä
Vältä väärää hattua - vinkkejä oikean hatun valintaan
Vältä väärää hattua: vinkkejä oikean hatun valintaan
Onnellisen talven salaisuus - Watch Caps
Onnellisen talven salaisuus: Katso Caps!
Hattujen hankkiminen tulevaa syksyä ja talvea varten - kattava opas
Hattujen hankkiminen tulevaa syksyä ja talvea varten: Kattava opas
talvihattu-2
Miten sinun pitäisi valita oikea pipo?

Aungwinter Sets

Lämpimin, hyödyllisin ja muodikkain lahja perheellesi, ystävillesi ja rakkaillesi tänä talvena.

talvihuivi
Custom huivit
lastenhatut
Custom Kid Hatut
isän hattu
Mukautetut isän lippikset
kalastaja pipo hatut
Custom Talvi Hatut
baseball-hattu
Mukautetut baseball-lippikset
Snapback lippis
Custom Snapback Caps