Miten miehet käyttävät neulottuja hattuja? Tärkein ensimmäinen askel on se, että sinun on ymmärrettävä kasvojen muotosi

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo

Neulehattu näyttää luonnollisesti komealta, mutta huonosti se voi pilata elämänkatsomuksesi. Uskon, että poikien pitäisi rakastaa ja vihata tätä esinettä. Tällä kertaa

Aungwinter

вастаа кысымыксеен: “En tiedä, miten käyttää sitä, kun ostan sen, ja haluan käyttää sitä, mutta en osaa käyttää sitä hyvin”. Miten olla sopiva? Nämä pienet ongelmat ratkaisevat mysteerin yksi kerrallaan. Vaikka se on erittäin monipuolinen, siinä on myös puutteita. Tämän monipuolisen tuotteen haittapuolena on se, että se ei sovellu ihmisille, joilla on “lyhyt otsa”. Testaa otsaasi 4 sormen leveydellä. Miten valita? Ensimmäinen askel on “ymmärtää kasvojen muoto”, ennen kuin valitset itsellesi sopivan hatun.

miesten pipo pipo

Pyöreä kasvojen muoto

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo

On olemassa pyöreitä, neliömäisiä ja pitkiä kasvoja, mutta kauniit hatut eivät sovi pyöreille kasvoille. On kuitenkin olemassa keinoja sen korjaamiseksi. komeat kaverit, joilla on pyöreät kasvot, sopivat paremmin neulotuille hatuille, joissa on paksummat langat, jotka voivat kompensoida kasvojen puutteita itse hatun kovuudella. Kun käytät sitä, voit peittää hieman ohimoa ja 2/3 korvaa ja nostaa sitten hatun yläosaa luodaksesi visuaalisen laajennuksen, joka luonnollisesti tekee kasvoistasi kapeamman näköiset!

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo

Vinkkejä: Täydellinen etäisyys hatun reunan ja hiusrajan välillä on 3-4 senttimetriä. Ihmiset, joilla on lyhyt tai matala otsa, voivat pidentää kasvojensa mittasuhteita.

miesten pipo pipo

Neulotun pipon väriksi suositellaan mustaa, harmaata, valkoista ja tummansinistä. Jos haluat lisätä kuvioita, on parempi käyttää yksinkertaisia tai geometrisia viivoja!

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo
Питкят касвот

Pitkät kasvot ovat paremmat kuin lyhyet kasvot, joten älä vedä hattua ylös, sillä se saa kasvosi näyttämään pidemmiltä ja vetää näköaistia taaksepäin. Laske hatun pää alas ja ripusta se hieman takaraivon taakse.

miesten pipo pipo

miesten pipo pipo

Sen lisäksi, että vedät hatun pään alas, on toinenkin tapa käyttää sitä. Korvien peittämismenetelmä sopii paremmin komeille miehille, joilla on pitkät kasvot. Euroopan ja Amerikan komeiden miesten joukossa on paljon pitkäkasvoisia miehiä. Korvien peittämismenetelmä on yksi heidän suosikkitavoistaan. Tuntuu siltä, että tämä menetelmä on yksinomaan komeiden miesten käytössä!

Vinkkejä: Muista kuitenkin näyttää 1-2 senttimetriä hiusaluetta tai partakarvat/parta, jotta et näytä vanhalta mieheltä.

miesten pipo pipo
Kahden edellä mainitun lisäksi on olemassa toinen tyyli nimeltä “Beckhamin hiustyyli”, joka on suosikkini. Se on todella komea. Моне Бекхамин катукуват оват пукеутунет тяхен тилиин, ja tärkeintä on, että se sopii hänen temperamenttiinsa erittäin hyvin ja tukee häntä. Voidaan vain sanoa, että vastuu on kasvoilla.

miesten pipo pipo

Нельяс тапа кейттяа америккалаиста нейлошаттуа на тяйнне бриттиляйста катутейлиа. Vain toinen korva on paljaana ja toinen puoli on peitetty! Bobby ja Eugene Tong käyttävät sitä usein! Se tekee joitakin visuaalisia muutoksia.

miesten pipo pipo

Neulehattuja on monenlaisia, ja tämä suhteellisen lyhyt neulehattu ei sovi niille, joilla on litteä pää! Neliön ja pitkät kasvot ovat kolmiulotteisemman näköiset, ja niiden käyttäminen on erittäin komeaa!

miesten pipo pipo

Trendi-ikonit, jotka ovat hyviä pukeutumaan brittiläisiin juhla-asuihin, ovat täydellisiä!

miesten pipo pipo

Kun on kyse muodollisen takin ja lyhythiuksisen hatun ikonista, ranskalainen bloggaaja Les Frères Joachim on mainittava! Olipa kyse sitten koko asun väristä tai leikkauksesta, mestarin kädenjälki näkyy.

Популярные
Обязательно к прочтению

Популярное Post

13 лучших брендов шапок-бини
13 лучших брендов шапок-бини
Избегайте неправильной шляпы - Советы по выбору правильной шляпы
Избегайте неправильной шляпы: советы по выбору правильной шляпы
Секрет счастливой зимы - Смотреть капс
Секрет счастливой зимы: Следите за крышками!
Подбор шапки для предстоящей осени и зимы - исчерпывающее руководство
Подберите шляпу для предстоящей осени и зимы: Исчерпывающее руководство
зимняя шапка-2
Как выбрать правильную фасолину?

Комплекты Аунгвинтера

Самый теплый, полезный и модный подарок для ваших родных, друзей и близких этой зимой.

зимний шарф
Шарфы на заказ
детские шапочки
Детские шапочки на заказ
отцовская шляпа
Индивидуальные кепки для пап
рыбацкие шапки-бини
Зимние шапки на заказ
бейсболка
Индивидуальные бейсболки
Кепка Snapback
Индивидуальные кепки Snapback