Avain miehille, jotta he pysyvät poissa paisumisesta talvipukeutumisessa

Avain miehille, jotta he pysyvät poissa paisumisesta talvipukeutumisessa

Tässä blogissa esitellään talvella pukeutuville miehille tarkoitettujen korkeakauluksisten puseroiden merkitys ja miksi ne ovat niin tärkeässä asemassa. Monet luksusbrändit jahtaavat poolopuseroita, joten voimme nähdä korkeakauluksisten puseroiden merkityksen miesten pukeutumisessa talvella. Klassiset korkeakauluksiset puserot säilyttävät vaikutusvaltansa ja niistä tulee avainkappale. Lisäksi ne voivat yhdistää pysyviä värejä, ainutlaatuisia kuvioita ja teemoja.

 

mies punaisessa korkeakauluksisessa villapaidassa

Kerrostaminen

Kerrospukeutumisella miehet voivat luoda moderneja ja vintage-lookeja. Ohutneulottu, korkeakauluksinen villapaita sopii kaikkiin asuihin, kuten paitoihin, puseroihin, pukutakkeihin, takkeihin jne., ja sen avulla voidaan luoda uudempia katulookeja.

 

Yksinkertaiset kuviot

Yksinkertaiset kuviot

Korkeakauluksisessa villapaidassa on yksinkertaisia, geometrisia, vetäytyneitä ja retrohenkisiä Fair Isle -aiheita. Ulkoasun suunnittelussa kirkas väri, jossa on raitoja, yhdistyy tummaväriseen taustaan, joka on tyylikäs ja abstrakti, mikä muodostaa voimakkaan kontrastin. Karkeat kierteet ja muotoillut kylkipinnat on valmistettu pehmeistä ja keskikokoisista langoista. Lisäksi löysä istuvuus ja kodikas istuvuus täydentävät helposti kookosmaisen volyymin ilmeen.

 

Черепаха-kaula-aukkoiset villapaidat

Черепаха-kaula-aukkoiset villapaidat

1990-luvun katumuoti sai vauhtia, ja luksusbrändit jatkoivat kaikkien tuotealueiden tutkimista. Mustassa kilpikonnakauluksisessa villapaidassa on upotekoristeiset kuviot, jotka ovat täynnä energiaa. Koko villapaita pulloveria käytetään tavaramerkkinä koristamaan korkeakaulaista villapaitaa, joka on kooltaan liioiteltu ja väriltään avantgardistinen.

 

Intarsiakuvioinen tai yksivärinen korkeakauluksinen villapaita

Intarsiakuvioinen tai yksivärinen korkeakauluksinen villapaita

Puseron viillotut viivat voivat osoittaa modernismin ja retron tunnetta, ja lisäksi puseroon on upotettu uudistuva logo, joka voi lisätä uuden merkityksen Alppien hiihtopuserolle. Keskellä oleva korkeakaulainen pusero on yhdistetty tuotemerkillä ja Fair Isle -motiivilla, mikä luo modernin pohjoismaisen tyylin. Huomiota herättävä kirjailtu logo ja persoonalliset preppy-tyyliset kirjaimet ovat täynnä energiaa ja nuoruutta. Yksivärinen korkeakauluksinen villapaita on valmistettu pehmeistä langoista, jotka ovat kodikkaita ja lämpimiä. Tällä hetkellä ylellisyys, viihtyisä keynote ja kodin muotoilu ovat edelleen suosittuja. Laiska ja väljä muotoilu on suuri etu muotoilussa, ja harmaa ja maanvärinen sarja voi lisätä näkymiin kypsän ja tyylikkään tunteen. Kamelin ja luonnonbeigen värit ovat tyylikkäämpiä, kun niitä käytetään hienojakoisissa kankaissa.

 

Kerrostaminen paitojen kanssa

Kerrostaminen paitojen kanssa

V-kaula-aukkoisen paidan ja rintakangaspaidan kerrostaminen voi luoda modernin ja retron tuntua keskipaksuihin asuihin. Fleecen tuntuinen uurrettu rakenne, mohair-alpakka ja tiheästi kudotut hienostuneet villasekoitukset ovat sekä tuntuvia että sopivat lopputalveen.

 

Lisäksi yhdistäminen fleece-tuntuman pinnan ja turkisvuoritakkien, karkeiden takkien tai vintage-pukujen kanssa voi tasapainottaa visuaalista vaikutusta. Saman värisarjan yhdistäminen tutkii epäsäännöllistä rakennetta ja luo modernin aistimuksen.

 

tummanvihreä villapaita

Tämä tummanvihreä korkeakauluksinen pusero hyväksyi karkean rakenteen ja kierre muotoilun, joka antaa tunteen keskimmäisestä neulasta ja korkeasta kauluksesta. Sileä rakenne näyttää kolmiulotteiselta, ja villan ja mohairin sekoituksen fleece-tuntuma parantaa kosketusta, pehmentää kuperaa rakennetta ja viimeistelee mukavuuden ja rentouden version. Neutraalit värit luovat tyylikkään ja edistyksellisen ulkoasun, ja villatyyliset vaatteet ja karkeat takit viimeistelevät kokonaisuuden.

 

kerrospukeutuminen kauluspaidan kanssa

Hienojakoinen läppäripaita tekee kauden klassisesta yksittäiskappaleesta villin muodin yksittäiskappaleen kerrostamista varten. Kevyistä ja ylellisistä viskoosisekoituksista valmistetut, kehittyneet tekstuurit sisältävät uurrettuja tekstuureja ja laskostettuja, jotka luovat matalia kuperia pintoja. Läppäripaidat ovat ihanteellinen vaihtoehto T-paidoille, ja neutraalien värien ydintyyli on yksinkertainen. Esimerkiksi vaaleat värit voivat luoda yksinkertaisen muodin tunteen, kuten kameli, beige jne. Lisäksi voimme myös valita muodikkaita ja kirkkaita värejä, kuten kurpitsan väri, sinapinväri ja upea punainen, ja kaikki ne voivat tuoda uusia malleja.

 

Kokoontaitettava korkeakauluksinen pusero

Joka tapauksessa

Kokoontaitettavat korkeakauluksiset puserot ja korkeakauluksiset villapaidat voidaan kerrostaa paitojen tai collegepaitojen kanssa modernin vintage-aistimuksen ja streetwear-ilmeen luomiseksi. Yhdistäminen klassisten kokoontaitettavien korkeakauluksisten villapaitojen kanssa voi antaa räätälöintiin uudenlaisen vivahteen. Rauhallisissa, rennoissa lookeissa yhdistyvät kevyet neulepuserot ja karkeat nahkatakit sekä urheilupuvut.

Популярные
Обязательно к прочтению

Популярное Post

13 лучших брендов шапок-бини
13 лучших брендов шапок-бини
Избегайте неправильной шляпы - Советы по выбору правильной шляпы
Избегайте неправильной шляпы: советы по выбору правильной шляпы
Секрет счастливой зимы - Смотреть капс
Секрет счастливой зимы: Следите за крышками!
Подбор шапки для предстоящей осени и зимы - исчерпывающее руководство
Подберите шляпу для предстоящей осени и зимы: Исчерпывающее руководство
зимняя шапка-2
Как выбрать правильную фасолину?

Комплекты Аунгвинтера

Самый теплый, полезный и модный подарок для ваших родных, друзей и близких этой зимой.

зимний шарф
Шарфы на заказ
детские шапочки
Детские шапочки на заказ
отцовская шляпа
Индивидуальные кепки для пап
рыбацкие шапки-бини
Зимние шапки на заказ
бейсболка
Индивидуальные бейсболки
Кепка Snapback
Индивидуальные кепки Snapback