Crafting Cozy: Naisten neulotut hatut ja takit: Matching-menetelmän hallitseminen.

мёссор для королевских особей

Uskon, että neulehatut ovat sinulle tuttuja! Neulotut pipot ovat syksyn ja talven must-have-tarvike ja lämpimin pipo, eivätkä ne ole nirso kasvojen muodon suhteen! Neulotut hatut muokkaavat kasvojen muotoa!

Найстен Пипот

Jos haluat tietää neulottujen hattujen historian, meidän on ensin puhuttava hattujen historiasta.

Neulottujen hattujen alkuperä

Найстен Пипот

Neulotun pipon syntyajankohtaa ei tiedetä, mutta neulontaprosessin alkuperä on hyvin mielenkiintoinen. Ensinnäkin se kehittyi kudonnasta. Varhaisimmat ihmiset ovat saattaneet käyttää alkeellista luonnollista kudontamenetelmää kalaverkkojen ja -verkkojen valmistamiseen ruovikosta ja eläinten karvoista. Varhaiset neulevaatteet ovat peräisin Guernseystä, Aranilta, Fair Isle -saarilta ja muilta pieniltä saarilta, joiden elanto oli riippuvainen kalastuksesta. Kudotut tiiviit puhtaasta villasta valmistetut vaatteet kestävät tehokkaasti kylmää merituulta sekä märkää ja kylmää merivettä. Näiden lämpimien vaatteiden kutomistekniikka muistuttaa kalastusverkkojen kutomista, joiden voidaan sanoa syntyneen kalastajien käsissä.

Maatalouden jatkuvan kehityksen myötä puuvillalangasta on tullut neulosten pääraaka-aine, koska sillä on vahva kylmänkestävyys ja se on suhteellisen halpa ja soveltuu myynninedistämiseen. Kaikki nykyään nähtävät neuletuotteet on kudottu tästä materiaalista, eivätkä neulotut hatut ole poikkeus.

Nykyään neulotuista hatuista on tullut nopeasti yksi kuumimmista muotiasusteista. Моне ихмисет кейттявэт нейлоттуя хаттуя асустейна тийлинса кохоттамисекси; тоисет кейттявэт нииття касвоенса ракентин мууттамисеен – каикки сийт селиттявэт, микси нейлоттут хаттут оват эделлен ниин йлейсиа! Tällaisten hyötyjen ansiosta ei ole ihme, että neulotut hatut ovat edelleen niin rakastettuja!

Vaikka neulottu pipo on yksinkertainen ja tavallinen, se on täynnä muotitajua! Se on lämmin ja helppo muotoilla! Tärkeintä on, että se on erittäin monipuolinen.

Tumma neulehattu voi korostaa asun rakennetta.

Найстен ПипотНайстен Пипот

Tyylikäs ja monipuolinen neulottu hattu sopii kaikenlaisille kasvojen muodoille, ja paljastamalla hieman pienen osan otsasta voidaan myös muokata kasvojen muotoa ja saavuttaa visuaalisesti laihduttava vaikutus!

Найстен ПипотНайстен Пипот

Jos yksivärinen neuletakki on mielestäsi liian yksitoikkoinen, voit valita myös värikkään, joka voi lisätä viimeistelyn yleisilmeeseesi ja saada sen näyttämään persoonalliselta ja trendikkäältä!

Найстен Пипот
Матч лихит такки

Kuka olisi uskonut, että lyhyt takki, jolla on vapaa ja helppo tyyli, voidaan yhdistää neuletakkiin, jolla on täysin kirjallinen tyyli? Kovan lyhyen takin ja pehmeän ja söpön neuletakin yhdistelmä on muotimaailman trendikäs hybridi. Riippumatta siitä, minkä värinen tai tyylinen se on, neulotun pipon hankkiminen voi neutralisoida tuulen, ja kenestä ei voisi tulla välittömästi pehmeä tyttö?

Найстен Пипот
Violetti nahkatakki ja sumuinen laskostettu hame, huippuluokan törmäysmateriaalin käyttö näyttää erittäin huippuluokkaiselta. Keltainen neulehattu täydentävänä värinä tuo tyyliin uutta elinvoimaa!

Найстен Пипот

Найстен Пипот

Найстен Пипот

Найстен Пипот

Käytä rohkeasti värikontrastia lisätäksesi yksityiskohtia tyyliisi, ja keltainen neulehattu voi saada sinut erottumaan tavallisista asuista.

Yhdistettynä villapaitoihin

Ei todellakaan ole helppoa tehdä virheitä, kun käyttää samaa materiaalia. Jos et löydä asua neulotulle pipollesi, ole rohkea ja yhdistä se villapaidan kanssa.

Найстен Пипот

Runsas villapaita ja järeä neuletakki eivät saa sinua tuntemaan itseäsi karkeaksi, päinvastoin, kunhan olet tarpeeksi hoikka, se saa sinut näyttämään pienemmältä ja herkemmältä. Yhdistettynä 9 tuuman suoriin housuihin ja lyhyisiin saappaisiin se on muodikas ja moderni!

Yhdistettynä takin kanssa

Talvitakkeja on varmasti paljon, ja takin vakaa tuntuma yhdistettynä neulotun pipon kirjalliseen tyyliin tekee asusta yksinkertaisen mutta kirkkaan. Neulottu pipo takin kanssa, tiedäthän ~.

Найстен Пипот

Найстен Пипот

Найстен Пипот

Käytä sitä turkistakin kanssa

Turkistakit antavat ihmisille aina paisuneen ja aristokraattisen ilmeen, jos niitä käytetään huonosti, joten? Eivätkö pienet keijut voi pitää turkistakkeja? Ei lainkaan. Neulottu pipo voi tasapainottaa ylävartalon turvonnutta ulkonäköä ja näyttää myös hyvin nuorelta.

Найстен Пипот

Найстен Пипот

Найстен Пипот

Käytä siis neulottua pipoa oman tyylin luomiseen!

Популярные
Обязательно к прочтению

Популярное Post

13 лучших брендов шапок-бини
13 лучших брендов шапок-бини
Избегайте неправильной шляпы - Советы по выбору правильной шляпы
Избегайте неправильной шляпы: советы по выбору правильной шляпы
Секрет счастливой зимы - Смотреть капс
Секрет счастливой зимы: Следите за крышками!
Подбор шапки для предстоящей осени и зимы - исчерпывающее руководство
Подберите шляпу для предстоящей осени и зимы: Исчерпывающее руководство
зимняя шапка-2
Как выбрать правильную фасолину?

Комплекты Аунгвинтера

Самый теплый, полезный и модный подарок для ваших родных, друзей и близких этой зимой.

зимний шарф
Шарфы на заказ
детские шапочки
Детские шапочки на заказ
отцовская шляпа
Индивидуальные кепки для пап
рыбацкие шапки-бини
Зимние шапки на заказ
бейсболка
Индивидуальные бейсболки
Кепка Snapback
Индивидуальные кепки Snapback