Oikean villahatun valitseminen on hyödyllisempää kuin kauneusleikkaus

neulomyssy

neulomyssy

Villahatut ovat välttämättömiä, kun on kyse suojautumisesta kylmiltä tuulilta talviaikaan, jolloin ihmiset pukeutuvat yleensä tummiin väreihin. Jos haluat luoda erinomaisen ilmeen ja erottua joukosta, käytä vain tyylikästä villahattua, joka erottuu joukosta. Jotkut fashionistat rakastavat käyttää niitä ilmaistaakseen itseään luovasti!

neulomyssy

Vaikka villahattu saattaa vaikuttaa helpolta muoti-ilmoitukselta, voi olla haastavaa löytää sellainen, joka pitää sinut lämpimänä ja saa kasvosi näyttämään pienemmiltä. Ilman asianmukaista harkintaa tällaisten lisävarusteiden hankinnassa se voi helposti jäädä sivuun.

neulomyssy

Kun tunnet viisi kriteeriä villahattujen valinnassa, voit ostaa sopivan tuotteen, joka täyttää ne kaikki ja näyttää muodikkaalta, kun sitä käytetään.

1. Villahatun pitäisi olla suuri.

Edut: Välittömästi tehdä kasvoistasi ohuemmat visuaalisesti.

neulomyssy

Talvi tuo mukanaan kylmät lämpötilat, jolloin kaikki kääriytyvät tiiviisti – mikä voi saada kasvot näyttämään täyteen ja turvoksissa olevilta. Yksi tapa pienentää kasvoja? Valitse ylisuuri villahattu; sen mittasuhteet kasvavat ja luovat näin pienempien kasvojen vaikutelman.

neulomyssy

Villahattu, jossa on Yubon kirjainlogo, ja slogan-neulepusero ovat vaivaton mutta muodikas kokonaisuus, joka täydentää arjen lookin.

neulomyssy

Nro.2 Villahatun materiaalin on oltava jäykkää.

neulomyssy

Edut: Jäykät materiaalit saavat sinut näyttämään elinvoimaisemmalta.

Jotkut villahatut on valmistettu pehmeistä materiaaleista, jotka tuntuvat tukemattomilta päässäsi, kun taas kestävissä villahatuissa on ylöspäin kääntyneet reunat, mutta ne voidaan helposti muuttaa tyylikkäiksi pipoiksi vetämällä ne suoraan ylöspäin. Tällaiset kolmiomaiset muodot eivät ainoastaan tee sinusta tyylikkäämpää, vaan auttavat alitajuisesti “kasvamaan muutaman sentin pituutta”.

neulomyssy

Tämä ihastuttava musta pörröinen villahattu, jossa on jäykkää materiaalia ja herkkää pehmoa, on ihastuttava lisävaruste minkä tahansa pään päällä! Jäykän materiaalin ja pehmoisen materiaalin ihanteellisen yhdistelmän ansiosta sen söpö muoto näyttää ihastuttavalta minkä tahansa ihonvärin tai hiusvärin kanssa.

neulomyssy

Tämä mustavalkoruutuinen villapipo on hillitty mutta tyylikäs, ja se sopii hyvin yhteen hänen hopeisen paljettitakkinsa kanssa muodikkaan mutta rennon lookin luomiseksi.

neulomyssy

Yksinkertainen kauranvärinen villalakki sopii täydellisesti yhteen samanvärisen puseron kanssa, mikä luo yhdistävän ja kodikkaan estetiikan, kun taas kerrosten lisääminen ruudullisen pukusarjan kautta tuo tekstuuria.

neulomyssy

Arvokas opetus vaatteiden yhteensovittamisesta: yhdistämällä ikonisen mustan neulehattun ja takin on hyvä tapa tulla yhdeksi kadun siisteimmistä tytöistä.

NO.3 On tärkeää, että villahatun väri on elinvoimainen.

neulomyssy

Edut: Värikäs villahattu erottuu joukosta ja erottuu omasta lajistaan.

Talvi vaatii tummia vaatteita, mutta kunhan yhdistämme ne johonkin värikkääseen, voimme helposti erottua. Hienojen elementtien ei välttämättä tarvitse näkyä vaatteissa, sillä asusteet voivat joskus tehdä tempun paremmin; niinkin yksinkertainen asia kuin tavallisen villahatun lisääminen voi auttaa lisäämään sen kirkkautta ja tuoda sinut etualalle!

neulomyssyAungwinter

yhdistää fluoresoivan vaaleanpunaisen villamyssyn vaaleanpunaiseen takkiin ja laukkuun, mikä antaa perusmuotiin tottuneille mahdollisuuden kokeilla.

Klassinen vihreä neuloshattu on helppo lisä rentoihin lookkeihin, jotka ovat hyvin mukautuvia, kuten farkut tai mukautuva T-paita.

neulomyssy

Nro.4 Paksu neulominen villa Cap

neulomyssy

Edut: Se lisää muotoa ja rakennetta.

Paksut neulotut villahatut, joissa on erittäin paksu rakenne, antavat ihmisille välittömän lämpimän ja lempeän tunteen, kun niitä käytetään; niiden muoto korostuu erityisesti, kun ne yhdistetään paksuihin villapaitoihin; jo pelkkä katsominen riittää saamaan lämpimät tunteet virtaamaan!

neulomyssy

neulomyssy

NO.5 Виллапалло Виллахатту

neulomyssy

Помпон-неулехатут оват айна оллеет икси трендиккяиммистэ лукейста. Loppujen lopuksi niiden silmäänpistävä pom pom -elementti lisää sekä tyyliä että lämpöä; suuremmista tulee vielä kiehtovampia! Jos haluat suloisemman tyylin, voit valita tyylin, jossa on kaksi erillistä pom-pom-sarjaa, jotka näyttävät erottuvilta mutta leikkisiltä ja ovat samalla pehmeän pehmeät – jotain, mitä mikään muu tyyli ei tarjoa.

neulomyssy

Valkoisen lankapallon ja maanläheisen raidallisen neuletakin yhdistelmä luo pehmeän ja mukavan estetiikan.

neulomyssy

Популярные
Обязательно к прочтению

Популярное Post

13 лучших брендов шапок-бини
13 лучших брендов шапок-бини
Избегайте неправильной шляпы - Советы по выбору правильной шляпы
Избегайте неправильной шляпы: советы по выбору правильной шляпы
Секрет счастливой зимы - Смотреть капс
Секрет счастливой зимы: Следите за крышками!
Подбор шапки для предстоящей осени и зимы - исчерпывающее руководство
Подберите шляпу для предстоящей осени и зимы: Исчерпывающее руководство
зимняя шапка-2
Как выбрать правильную фасолину?

Комплекты Аунгвинтера

Самый теплый, полезный и модный подарок для ваших родных, друзей и близких этой зимой.

зимний шарф
Шарфы на заказ
детские шапочки
Детские шапочки на заказ
отцовская шляпа
Индивидуальные кепки для пап
рыбацкие шапки-бини
Зимние шапки на заказ
бейсболка
Индивидуальные бейсболки
Кепка Snapback
Индивидуальные кепки Snapback