Базовый луокиттелу виллапаита канкаат

мохер

Виллапаита Кангаслуокитус.

1. Вилла (myös sekoitukset): Puhdas villa voidaan jakaa moniin alaluokkiin, kuten: villa, kashmir, kamelinkarva, lampaanvilla (lyhytkarvainen), kamelivillasekoitusten kanisekoitukset tai jakkivillasekoitukset jne.

2. Секоитеканкаат: Sekoitekankaat voidaan luokitella villa/akryyli-, kani/akryyli-, mohair/akryyli-, kameli/akryyli- tai kashmir/polyamidi-sekoitekankaiksi/ kashmir/silkki-sekoitekankaiksi.

виллапайтакангас

3. Kemialliset kuidut (mukaan lukien kemialliset sekoitukset): Nämä kuidut voidaan jakaa elastisiin nailon-, elastisiin polypropeeni- ja elastisiin polyesterilankoihin sekä akryylikuitujen täyteaineena käytettäviin filamentteihin tai sekoituksiin, kuten akryyli/polyesteri- ja viskoosi/nailon-sekoituksiin.

4. Kudottu tyyppi: Kudotut kankaat: Voidaan jakaa useisiin alaluokkiin, kuten villa-akryyli-, kaninkarva-akryyli- ja puuvillalangasta kudottuihin kankaisiin.

Joidenkin raaka-aineiden muoto ja tuntuma

1. Вилла Куиту

villakuitua

Villakuidut ovat muodoltaan ohuita lieriön muotoisia esineitä, jotka koostuvat kolmesta kerroksesta: suomukerroksesta, kuorikerroksesta ja ydin- ja sydänkerroksesta. Koska villakuidut ovat suuntautuneita tietyissä lämpö-, kosteus- ja saippualiuosolosuhteissa sekä mekaanisen hankauksen vaikutuksesta, niillä on erinomaiset huovutusominaisuudet huovutussovelluksia varten.

Villakuidun halkaisija on 18-42 mikronia. Mitä hienompaa kuitua, mitä suurempi kehräämiskelpoisten kuitujen määrä, mitä suurempi suhteellinen lujuus, mitä suurempi kihartumisaste ja parempi elastisuus.

2. Кашмир-куиту

Кашмир-куиту

Kashmir-kuitua saadaan kammattamalla ja tarttumalla vuohien pitkää karvaa peittävään aluskarvaan. Hiuskuitu koostuu suomukerroksesta ja kortikaalikerroksesta, eikä siinä ole medullaarista kerrosta. Sen keskimääräinen hienous on 15-16 mikronia, mikä on villakuiduista pienin. Kashmirilla on parempi lujuus ja elastinen muodonmuutos kuin lampaanvillalla, joten sillä on erinomaiset ominaisuudet, kuten pehmeys, sileys ja hyvä lämmönkestävyys. Se on arvokas raaka-aine. Arvokkaampaa on, että sillä on luonnollinen väri, joista valkoinen kashmir on kallein.

3. Мохер

мохер

Мохер на перьях – angoravuohista. Hiuskuitu on suhteellisen paksu ja kuuluu karkeisiin hiuksiin. Pinta-asteikot ovat pieniä ja tylppiä, ja kuitu on hopeanhohtoinen ja kiiltävä, ja sen joustavuus on erinomainen, huomattavasti villaa parempi ja jalo.

4. Kanin karva kuitua

канин карва

Kaninkarva on karvaa kantavasta kanista leikattu karvakuitu. Kanin karvakuitu on valkoista, kiiltävää, pehmeää, sileää ja sillä on hyvät lämmönsäilytysominaisuudet. Kuidun hienous on keskimäärin 10-15 mikronia. Jäniksen karvojen pintakerrokset asettuvat hyvin tiiviisti ilman kiharaa, ja kuidut ovat järeitä, minkä vuoksi ne eivät sovellu puhtaaseen kehräämiseen. Se on yleensä sekoitettu villan, nailonin ja akryylin kanssa.

5. Kamelin hiuskuitu

kamelinkarva

Kamelinkarvan kuitu on itse asiassa nukkaa, jota baktriankamelit kampaavat ja keräävät irtoamisvaiheessa. Hiuskuitu on hoikka, luonnollisen värinen ja vaaleanruskea. Se on erittäin pehmeää, ja sillä on erityisen hyvät lämmönsäätöominaisuudet ja korkea lujuus. Se ei sovellu puhtaisiin kehruutaineisiin, ja sitä sekoitetaan useimmiten runsasvillaiseen villaan.

6. Акрииликуиту (полиакриилинитриликуиту)

Akryyli kuitu

Akryylikuidulla on monia samoja hienoja ominaisuuksia kuin villalla, kuten pehmeä tuntuma, bulkkisuus ja joustavuus, joten se on tuntumaltaan ja ulkonäöltään hyvin samankaltainen kuin aito villa; siksi siitä käytetäänkin nimeä keinovilla. Lisäksi sen värjäysominaisuudet, eloisat värit ja vahvat lämmönsäätöominaisuudet tekevät akryylistä ihanteellisen keinovillatuotteiden valmistukseen.

7. Sekoitettu lanka

sekoitelanka

Yleensä villaa ja akryyliä, viskoosia ja muita kemiallisia kuituja tai tekokuituja sekoitetaan tietyssä suhteessa. Siinä voidaan yhdistää molempien edut ja vähentää kustannuksia.

Популярные
Обязательно к прочтению

Популярное Post

13 лучших брендов шапок-бини
13 лучших брендов шапок-бини
Избегайте неправильной шляпы - Советы по выбору правильной шляпы
Избегайте неправильной шляпы: советы по выбору правильной шляпы
Секрет счастливой зимы - Смотреть капс
Секрет счастливой зимы: Следите за крышками!
Подбор шапки для предстоящей осени и зимы - исчерпывающее руководство
Подберите шляпу для предстоящей осени и зимы: Исчерпывающее руководство
зимняя шапка-2
Как выбрать правильную фасолину?

Комплекты Аунгвинтера

Самый теплый, полезный и модный подарок для ваших родных, друзей и близких этой зимой.

зимний шарф
Шарфы на заказ
детские шапочки
Детские шапочки на заказ
отцовская шляпа
Индивидуальные кепки для пап
рыбацкие шапки-бини
Зимние шапки на заказ
бейсболка
Индивидуальные бейсболки
Кепка Snapback
Индивидуальные кепки Snapback