Mitä tapahtuu, jos villapaita muuttuu epämuodostuneeksi ja kutistuu?

виллапайдан песу

Lämpötilojen kylmetessä yhä useammat ihmiset käyttävät villapaitoja, mutta pesun jälkeen ne saattavat kuitenkin kutistua. Miten tähän ongelmaan voidaan puuttua? Кацо.

kutistua

Ensimmäinen menetelmä: pehmennä villapaidan kuituja puhtaassa vesialtaassa sekoittamalla siihen sopiva määrä hoitoainetta, sekoittamalla ja asettamalla kutistunut villapaita 20 minuutin liotusaikaan, ennen kuin otat sen pois ja vääntelet varovasti ylimääräisen veden pois.

виллапайдан песу

Ota käyttöön kuiva pyyhe, sido pusero siihen, kääri ja paina, jotta ylimääräinen kosteus imeytyy, ja venytä kutistuneita alueita kädelläsi kutistumisongelmien ratkaisemiseksi. Hiustenhoitoaineessa on kemikaali, joka pehmentää villakuituja, jolloin villakuidut palautuvat nopeasti alkuperäiseen muotoonsa ja puseron muoto palautuu helpommin.

Toisessa menetelmässä käytetään lämpölaajenemisen ja supistumisen lakeja. Kun villapaitoja pestään kylmässä vedessä, niiden kangas muuttuu haavoittuvaksi ja kutistuu. Voit käyttää lämmitystekniikoita palauttaaksesi ne takaisin alkuperäiseen muotoonsa: valmista kattila kuumaa vettä (70-80 astetta on optimaalinen), liota puseroa siinä tunnin ajan ennen kuin siirrät sen takaisin kylmään veteen (kymmenen minuuttia riittää), ota se pois ja laita takaisin henkariin; voilà – kimmo on palautunut takaisin muotoonsa!

виллапайдан песу

Kolmas menetelmä: Pue pusero siihen noin puoleksi tunniksi, ennen kuin otat sen pois ja venytät käsin. Kuivumisen jälkeen puserosi saa takaisin alkuperäisen muotonsa – valkoinen etikka voi pehmentää ohuita kankaita, kuten villaa, ja auttaa tekemään niistä taas pörröisiä!

виллапайдан песу

Onko jokin näistä kolmesta menetelmästä osoittautunut menestyksekkääksi sinulle? Jos ne toimivat, jaa ne kaikkien ympärillä olevien kanssa.

villapaita

Популярные
Обязательно к прочтению

Популярное Post

13 лучших брендов шапок-бини
13 лучших брендов шапок-бини
Избегайте неправильной шляпы - Советы по выбору правильной шляпы
Избегайте неправильной шляпы: советы по выбору правильной шляпы
Секрет счастливой зимы - Смотреть капс
Секрет счастливой зимы: Следите за крышками!
Подбор шапки для предстоящей осени и зимы - исчерпывающее руководство
Подберите шляпу для предстоящей осени и зимы: Исчерпывающее руководство
зимняя шапка-2
Как выбрать правильную фасолину?

Комплекты Аунгвинтера

Самый теплый, полезный и модный подарок для ваших родных, друзей и близких этой зимой.

зимний шарф
Шарфы на заказ
детские шапочки
Детские шапочки на заказ
отцовская шляпа
Индивидуальные кепки для пап
рыбацкие шапки-бини
Зимние шапки на заказ
бейсболка
Индивидуальные бейсболки
Кепка Snapback
Индивидуальные кепки Snapback