Pitääkö sinun maksaa takuumaksu hattujen räätälöinnistä? Kuinka paljon on sopiva talletus hattujen räätälöintiin?

хаттутехдас

Haluan löytää

hattuvalmistajan

valmistamaan erän hattuja, mutta valmistaja sanoo, että hänen on ensin kerättävä osittainen käsiraha. Onko tämä normaalia? Kuinka suuri talletus on asianmukainen? Tämä on myös kysymys, jonka monet asiakkaat haluavat tietää. Monet ihmiset eivät ole aivan selvillä siitä, perivätkö hattuvalmistajat takuumaksun. Tämäkin perustuu tottumukseen. Kun ostat jotain, kaikki toivovat, että maksat ensin ja toimitat ensin. On kuitenkin eroa mukautettujen hattujen ja varastossa olevien hattujen välillä.

Mukauta neulotut hatut

Toinen tyyppi on valmiita tuotteita, kun taas toinen vaatii erikoistunutta räätälöintiä asiakkaan tarpeiden mukaan, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, mitä kankaita ja tyylejä käytetään. Точечный хатут максетаан yleensä kokonaisuudessaan toimituksen yhteydessä, kun taas räätälöidyistä hatuista maksetaan yleensä ensin takuumaksu, ja lopullinen maksu suoritetaan, kun irtotilaus on valmis ja lähetetty. Yleisesti ottaen:

1.Varovaisuuden vuoksi ensimmäisestä yhteistyöstä peritään talletus.

Itse asiassa räätälöidyistä hatuista perittävästä takuumaksusta on tullut tunnettu kirjoittamaton sääntö hattujen hankinnassa sekä vaate- ja asusteollisuudessa. Loppujen lopuksi eräkohtainen räätälöinti ei ole samanlaista kuin tavanomainen valmiiden hattujen tukkumyynti, jota näemme. Paikkahattujen tukkumyynnin kohderyhmänä on valtaosa ihmisistä, ja erityisesti räätälöidyt hatut on suunnattu vain tietylle ihmisryhmälle. Räätälöidyt hatut eivät ole vain tyylien ja värien valinnasta, sekä logokirjonta ja erikoistekniikat, ne kaikki ovat ostavan yrityksen määrittelemiä. Jos ostajaosapuoli jostain syystä yksipuolisesti purkaa sopimuksen eikä enää tarvitse valmistajan sille valmistamia tuotteita, tämä hattuerä menee kokonaan romuksi. Alkuvaiheen yhteistyön aikana hattuvalmistajat perivät konservatiivisuuden vuoksi takuumaksun.

Videon pikkukuva: Miten teemme PARHAAN korkin? - AungCrown®️ Стандарт

2. Vahvistettuaan, että asiakas on erittäin luotettava, hattuvalmistaja voi luopua talletuksen maksamisesta.

Liiketoiminnassa korostetaan rehellisyyttä, molemminpuolista hyötyä ja win-win-tuloksia. Kun asiakkaan tiedot otetaan kattavasti huomioon, voidaan päätellä, että talletusta ei voida periä. Esimerkiksi jos ostava osapuoli on vanha asiakas, joka on työskennellyt kanssamme monta vuotta aikaisemmin, tai jos luotettavan suhteen kautta he löytävät epäsuorasti Dongguan Xinjie Clothing Co., Ltd. -yhtiön hattujen räätälöimiseksi, tai jos joillakin tunnetuilla yrityksillä on hyvä maine ja maine alalla ja jopa koko maassa, Jos vahvistetaan, että asiakas on erittäin luotettava, hattujen valmistaja ei ehkä veloita talletusta. Jos tilausmäärä on kuitenkin suuri, kankaan tarvikkeiden ja työvoiman kustannukset ovat korkeammat. Molempien osapuolten välisen yhteistyön helpottamiseksi käytetään myös takuumaksua, jolla varmistetaan parempi yhteistyö.

Minkälaiset kasvot sopivat kauhahatun käyttämiseen?

3. Kuinka paljon on sopiva talletus hattujen räätälöintiin? Miten se ladataan?

Kun hattunäyte on valmis ja asiakas on tyytyväinen näytteeseen, molemmat osapuolet vahvistavat yhteistyön. Sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä asiakas maksaa ensin osan käsirahasta hattuvalmistajalle, joka on yleensä 30 prosenttia räätälöidyn hatun kokonaishinnasta. Eri tilanteita käsitellään eri tavoin, ja yksityiskohdat riippuvat myös keskinäisistä neuvotteluista. Talletus voidaan tehdä yrityksen tilille, rahoitustilille, henkilökohtaiselle tilille tai käteisenä. Hattuvalmistajan on toimitettava tavarat ajallaan tilauksen vaatimusten mukaisesti ja suoritettava lopullinen maksu sopimuksen mukaisesti.

Популярные
Обязательно к прочтению

Популярное Post

13 лучших брендов шапок-бини
13 лучших брендов шапок-бини
Избегайте неправильной шляпы - Советы по выбору правильной шляпы
Избегайте неправильной шляпы: советы по выбору правильной шляпы
Секрет счастливой зимы - Смотреть капс
Секрет счастливой зимы: Следите за крышками!
Подбор шапки для предстоящей осени и зимы - исчерпывающее руководство
Подберите шляпу для предстоящей осени и зимы: Исчерпывающее руководство
зимняя шапка-2
Как выбрать правильную фасолину?

Комплекты Аунгвинтера

Самый теплый, полезный и модный подарок для ваших родных, друзей и близких этой зимой.

зимний шарф
Шарфы на заказ
детские шапочки
Детские шапочки на заказ
отцовская шляпа
Индивидуальные кепки для пап
рыбацкие шапки-бини
Зимние шапки на заказ
бейсболка
Индивидуальные бейсболки
Кепка Snapback
Индивидуальные кепки Snapback