Hattua kirjontaan: Baseball-lippis-tyylejä tutkimassa

Hatut pois kirjonta - Tutustuminen eri Baseball Cap tyylejä

Baseball-Lippiksissä on monia muotoiltavissa olevia elementtejä, ja kirjonta on yksi niistä, jotka ovat yleisiä. Kirjaillun baseball-lippiksen kuvio on stereomaisempi, muodikkaampi ja yksilöllisempi, mikä voi tehdä kirjaillusta baseball-lippiksestä enemmän panchea. Kun valitset kirjaillun baseball-lippiksen väriä, älä valitse liian hienoja värejä tai raskaita näkymiä. On olemassa monenlaisia kirjailtuja baseball-lippiksiä, ja yleisimmät tyypit ovat litteä kirjonta, 3D-kirjonta, laastarikirjonta, tarrakirjonta ja täyskirjonta. Täällä me – Aungwinter,

ammattimainen talvi custom baseball lippis valmistaja

esittelemme nämä 5 erilaista kirjailtua baseball-lippistä.

Brodeeratut baseball-lippikset

Näyttävätkö kirjaillut baseball-lippikset hyvältä?

Baseball-lippikset ovat eräänlaisia muotiasusteita. Sen ulkoasu riippuu muotoiltavissa olevista elementeistä. Muotityylin kehittyessä on ilmestynyt yhä enemmän erilaisia muotoiltavia elementtejä. Yhteisiä elementtejä ovat kirjonta, kudotut nauhat, painaminen jne. Kirjaillut baseball-lippikset ovat melko yleisiä, joten näyttävätkö kirjaillut baseball-lippikset hyvältä?

Brodeeratut baseball-lippikset voivat yhdistää kiinalaisen temperamentin ja baseball-lippikset hyvin. Kirjonta ei ainoastaan voi tehdä kuviosta stereomaisempaa, vaan se voi myös korostaa persoonallisuutta ja muotia, mikä voi tehdä baseball-lippiksestä enemmän panchea.

Tavallisia kirjontapiirroksia ovat logot, kirjaimet, symbolit jne. Jos haluat, että kirjailtu baseball-lippis näyttäää hyvältä, älä valitse liian hienoja värejä tai liian raskaita näkymiä.

Tyypit kirjailtuja Baseball Caps

Kuinka monta erilaista kirjailtua baseball-lippistä on olemassa?

Monissa suosituissa baseball-lippiksissä on hyvin muotoiltavissa olevia kirjontaelementtejä. Tietäen joitakin kirjonta tietämys on hyödyllistä voit valita kirjailtu baseball-lippis. Tässä ovat

kirjailtujen baseball-lippiksien päätyypit

.

Litteä kirjailtu baseball-lippis

1. Litteä kirjailtu baseball-lippis

Tasokirjaillut baseball-lippikset ovat baseball-lippiksiin kirjailtuja kuvioita, joissa käytetään tasokirjailua. Tuntuma on tasainen ja kova. Kiinnitä huomiota kirjailtuihin kuvioihin, koska joissakin huonoissa litteissä kirjailluissa kuvioissa tai kirjaimissa on ylimääräisiä lankoja, jotka ovat sotkuisia.

2. 3D kirjailtu baseball-lippis

3D-kirjonta-kuviossa on täyteaineita, jotta se näyttäisi kolmiulotteiselta, mikä on kupera kosketustuntuma. Kun ostat 3D-kirjotun baseball-lippiksen, kiinnitä huomiota kirjailtuun osaan, jotta näet, onko siinä ylimääräisiä lankoja vai ei.

3. Patch kirjailtu baseball-lippis

Laastarilla kirjailtu pesäpallolakki tarkoittaa, että kangas- tai nahkapala asetetaan pesäpallolakin päälle ja kirjaillaan kangas- tai nahkapalaan. Joskus laastarin reuna on myös kirjailtu.

4. Label kirjailtu baseball-lippis

Tämäntyyppinen kirjailtu baseball-lippis on samanlainen kuin laastari-kirjailtu baseball-lippis. Erona auf Prosessin järjestys. Kirjontahattu luo ensin kirjontaetiketin ja kiinnittää sen jälkeen etiketin lippikseen, mikä tekee etiketistä realistisemman näköisen.

Täysin kirjaillut baseball-lippikset

5. Täysin kirjailtu baseball-lippis

Täysin kirjaillut pesäpallolakit tarkoittavat, että pesäpallolakissa on suuri määrä kirjailuja, jopa täydellisiä kirjailuja, mikä saa sen näyttämään realistiselta kirjaillulta käsityöltä. Siksi täysin kirjailtujen baseball-lippiksien kustannukset ovat korkeat ja niiden hinnat kalliit.

Lopulta

Toivomme, että tämä lyhyt esittely 5 erityyppisistä kirjailluista lippiksistä voi auttaa sinua paljon, kun valitset kirjailtua baseball-lippistä. Valitsitpa minkä tahansa, kirjaillut baseball-lippikset ovat ostamisen arvoisia.

Beliebt
Unbedingt lesen

Beliebt Post

Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Vermeiden Sie den falschen Hut - Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Vermeiden Sie den falschen Hut: Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Das Geheimnis eines glücklichen Winters - Caps beobachten
Das Geheimnis für einen glücklichen Winter: Passen Sie auf Caps auf!
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen - ein umfassender Leitfaden
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen: Ein umfassender Leitfaden
Wintermütze-2
Wie sollten Sie die richtige Mütze auswählen?

Aungwinter-Sets

Das wärmste, nützlichste und modischste Geschenk für Ihre Familie, Freunde und Bekannten in diesem Winter.

Winterschal
Individuelle Schals
Kindermützen
Individuelle Kindermützen
Vatermütze
Kundenspezifische Dad Caps
Fischer Beanie Mützen
Individuelle Wintermützen
Baseballmütze
Individuelle Baseball-Kappen
Schirmmütze
Individuelle Snapback-Kappen