Miesten muoti: Hattujen käyttämisen taito.

Tässä on muutamia mielenkiintoisia ja hauskoja kysymyksiä: Miten miehet valitsevat oikean hatun? Miten miehet pukeutuvat hattu päässä? Minkälainen hattu heidän pitäisi käyttää, jotta he näyttäisivät hyvältä? Ihmiset ovat jo unohtaneet, miksi hattu on olemassa, ja miehet ovat käyttäneet hattua jo vuosisatojen ajan. Siitä lähtien, kun miesten hatut tulivat markkinoille, hatuista on tullut osa miesten temperamenttia, ja ne ovat tehneet heistä entistä muodikkaampia.

Täällä Aungwinterissä,

ammattimainen custom pipon hattujen valmistaja

vastaamme kysymyksiin ylempänä yli 25 vuoden kokemuksella hattujen ja vaatteiden valmistuksesta.

Miten miehet valitsevat oikean hatun

Miten miehet valitsevat oikean hatun?

Pitkät kasvot

Pitkäkasvoisten ihmisten tulisi käyttää litteämpiä hattuja, joiden lieriöt ulottuvat molemmille sivuille, mikä voi vähentäää kasvojen pituutta. Huomaa, että hatun lippa ei saa olla liian kapea, ja sen tulee olla otsaa leveämpi. Tällaisella valinnalla voidaan laajentaa visuaalista vaikutusta vaakasuunnassa, ja pitkäkasvoiset ihmiset sopivat hyvin käyttämään litteäliimaisia baseball-lippiksiä, vaunumiehen hattuja, golflippiksiä jne.

Suorakulmaiset kasvot

Miesten, joilla on suorakulmaiset kasvot, tulisi käyttää hattuja, jotka pehmentävät kasvojen linjoja, kuten pyöreitä hattuja, fedoroja tai keulahattuja. Nämä hatut voivat pehmentää kasvojen suorakulmaisia linjoja. Lisäksi leveälinjaiset hatut voivat lisätä pehmeyttä suorakulmaisten kasvojen miehiin.

Lyhyet kasvot

Lyhyet kasvot ovat melko leveät kasvot. Lyhytkasvoisten miesten on kiinnitettävä huomiota hatun korkeuteen. Hatun lipan on oltava kapea, ja kruunun on oltava korkea ja kapea. Älä valitse baseball-lippistä, ja jos valitset visiirilakin, valitse sellainen, jossa on kaareva lippa ja korkea visiiri. Kun käytät tällaista lippistä, voit pitää sitä hieman taaksepäin ja hieman sivulle.

Pyöreät kasvot

Miehet, joilla on pyöreät kasvot, voivat harkita hattuja, jotka korostavat ja vahvistavat heidän kasvojensa linjoja, kuten teräväkärkisiä hattuja. Cowboy-hatut tai huiputetut silinterihatut voivat lisätä kasvojen linjojen tuntua. Lisäksi nuolireunaiset hatut, kuten baskerit, voivat lisätä kasvojen linjakkuutta miehille, joilla on pyöreät kasvot.

Viralliset tilaisuudet: litteät silinterihatut, fedorat, panamahatut.

Satunnaiset tilaisuudet: kauhahatut, baretit, merimieshatut.

Parasta välttää: baseball-lippikset

Miten miehet pukeutuvat hatun kanssa

Miten miehet pukeutuvat hattu päässä?

Harmaa lippis + samanvärinen T-paita/paita/huppari/hupparitakki

Ihmiset suosivat saman värivalikoiman yhdistelmiä, ja tällainen yhdistelmä on yksi niistä pukeutumistavoista, joista me kaikki emme voi luopua. Koska tällaisella yhdistelmällä voidaan välttää värien sekoittumista ja silti näyttää erittäin muodikkaalta.

Pari Roll-up aurinkohattu + lyhythihainen T-paita

Mustan ja valkoisen yhdistelmä on sävy, joka ei koskaan mene pois muodista. Mustavalkoinen pariskunnan roll-up-aurinkohattu on täynnä tunnelmaa, ja kun se yhdistetään, se voi näyttää sisäisen kauneuden ja temperamentin. Lisäksi jos on syyskausi, voit yhdistää sen vaaleaan farkkutakkiin, joka näyttää varsin mukavalta.

Yksivärinen pipo

Yksivärinen pipo + ruudullinen paita

Yksivärisen pipon ja lyhyt- tai pitkähihaisen ruutupaidan yhdistelmä on itsevarma ja yksinkertainen, mikä on erittäin tyylikäs. Tällainen yhdistelmä sopii sekä miehille että naisille, erityisesti rakastavaisille ja pariskunnille.

Tyylikäs Trucker-Lippis + hassu T-paita

Kun säädettävät, tyylikkäät rekkamyssyt yhdistetään hullunkurisiin t-paitoihin, koko look on aika tyylikäs. Hullujen t-paitojen sarjan alla koko ulkoasu on melko hauska ja hassu, mikä saa ihmiset nauramaan iloisesti.

Minkälainen hattu miesten pitäisi käyttää, jotta heillä olisi mukava ulkonäkö?

Korealaistyylinen litteä piikkilakki

Piikkilakit ovat aina olleet suosittuja. Aurinkosuojauksen lisäksi piikkilakit ovat itsevarmoja ja helppoja sovittaa. Tällaisella piikkilakilla on parempi vaikutus miesten pään muokkaamiseen.

Vintage kirjailtu Baseball-Lippis

Vintage kirjailtu Baseball-Lippis

Kirjonta on suosittu elementti tänä vuonna. Vintage-kirjonta näyttää hienostuneelta ja kauniilta, mikä on omaleimaista. Kun tällainen baseball-lippis sopii yhteen, se voi lisätä muodin ja trendin tunnetta.

Englannin keilahattu

Brittiläinen keilahattu näyttää hyvin herrasmiesmäiseltä, yksinkertainen tyyli ja klassinen korkki, jotta miehet voivat helposti sovittaa muodikkaaseen mallinnukseen, mukavaan ja hengittävään kangasvarjostukseen ja ei ole kuuma, miehet käyttävät ja eivät menetä persoonallisuutta!

Ämpärihattu

Ämpärihattu

Kauhahattu tarjoaa hyvän varjon, sillä on suuri reunus, joka leikkaa auringon, auringonsuojausvaikutus on täydellinen, ja yksinkertainen tyyli on klassinen ja suosittu, ja väriyhdistelmän muotoilu lisää muodin tunnetta, ja ilmareikien muotoilu on myös hyvin hengittävä.

Viite

https://aungwinter.com/fashion-trends/choosing-the-perfect-baseball-cap-a-comprehensive-guide/

Beliebt
Unbedingt lesen

Beliebt Post

Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Vermeiden Sie den falschen Hut - Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Vermeiden Sie den falschen Hut: Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Das Geheimnis eines glücklichen Winters - Caps beobachten
Das Geheimnis für einen glücklichen Winter: Passen Sie auf Caps auf!
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen - ein umfassender Leitfaden
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen: Ein umfassender Leitfaden
Wintermütze-2
Wie sollten Sie die richtige Mütze auswählen?

Aungwinter-Sets

Das wärmste, nützlichste und modischste Geschenk für Ihre Familie, Freunde und Bekannten in diesem Winter.

Winterschal
Individuelle Schals
Kindermützen
Individuelle Kindermützen
Vatermütze
Kundenspezifische Dad Caps
Fischer Beanie Mützen
Individuelle Wintermützen
Baseballmütze
Individuelle Baseball-Kappen
Schirmmütze
Individuelle Snapback-Kappen