Minkä värinen hattu on eniten aurinkosuojaa kesällä

Hattuja kesällä

Vaaleilla hatuilla on hyvä aurinkosuojan vaikutus.

Tummat vaatteet ja hatut imevät enemmän auringonvaloa, ja niiden aurinkosuojan vaikutus on heikoin. Vaaleat vaatteet ja hatut heijastavat auringonvaloa hyvin, jolloin ne imevät vähemmän auringon säteilyä ja suojaavat paremmin aurinkosuojan. Kun lapsille ostetaan aurinkovarjoja, vaaleat värit ovat siksi ensisijainen valinta, ja pojat valitsevat taivaansinisen ja vaaleanvihreän ja tytöt vaaleanpunaisen ja keltaisen.

Hattuja kesällä

Mitä meidän pitäisi kiinnittää huomiota, kun yllämme aurinkovarjohattua kesällä

1. Hatun tyylin tulisi sopia vaatteisiin. Toisin sanoen, jos käytät talvivaatteita, hattusi pitäisi olla talvihattu, joka on paksumpi ja lämpimämpi. Jos käytät kesävaatteita, hattusi pitäisi olla yksinkertaisempi.

kesähattu

2. Hatun värin on oltava samaa sävyä kuin päällänne oleva kaulus. Samasta materiaalista kuin vaatteesi ja housusi valmistettu hattu voi paitsi osoittaa henkilökohtaista makuasi myös saada lyhyet ihmiset näyttämään pidemmiltä, mikä kompensoi heidän fyysisiä vikojaan.

3. Hattusi tulisi sopia vartalosi mittasuhteisiin. Meidän tulisi välttää korkeiden hattujen käyttämistä; pitkien ihmisten tulisi välttää liian pienikokoisia hattuja, sillä ne voivat antaa vaikutelman, että heidän päänsä on kevyt, kun taas heidän jalkansa ovat raskaat.

4. Hattusi on istuttava mukavasti pääsi koon mukaan. Tiukka tai liian pieni istuvuus voi rajoittaa verenkiertoa päähän, kun taas liian suuret eivät pidä kylmää ilmaa ulkona ja putoavat helposti. Talvihattujen tulisi olla pehmeät, mukavat, kevyet ja lämpimät, kun taas kesäpainoisissa tuulettuvissa hatuissa tulisi olla tuuletusaukkojen kautta ilmavirtausta, ja niiden muotoilu- ja värivaihtoehtojen tulisi mahdollistaa tuuletus.

5. Käytä ja pese hattua säännöllisesti. Ajan mittaan hiki voi tarttua hattukankaaseen ja kasvattaa bakteereja, jos sitä ei poisteta säännöllisesti lämpimällä saippuavedellä ja pehmeäharjaisella harjalla, jolla hattu hangataan perusteellisesti, ennen kuin se huuhdellaan lämpimällä vedellä ja kuivataan perusteellisesti ennen kuin se vedetään uudelleen päähän.

kesähattu

6. Jos hiuksesi ovat märät, odota hatun pukemista, kunnes ne ovat täysin kuivuneet, ennen kuin kokeilet hattua. Jos käytät sellaista märkänä, päähäsi voi päästä liikaa kosteutta, mikä voi aiheuttaa epämukavuutta, kuten uneliaisuutta tai henkistä väsymystä.

Beliebt
Unbedingt lesen

Beliebt Post

Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Vermeiden Sie den falschen Hut - Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Vermeiden Sie den falschen Hut: Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Das Geheimnis eines glücklichen Winters - Caps beobachten
Das Geheimnis für einen glücklichen Winter: Passen Sie auf Caps auf!
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen - ein umfassender Leitfaden
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen: Ein umfassender Leitfaden
Wintermütze-2
Wie sollten Sie die richtige Mütze auswählen?

Aungwinter-Sets

Das wärmste, nützlichste und modischste Geschenk für Ihre Familie, Freunde und Bekannten in diesem Winter.

Winterschal
Individuelle Schals
Kindermützen
Individuelle Kindermützen
Vatermütze
Kundenspezifische Dad Caps
Fischer Beanie Mützen
Individuelle Wintermützen
Baseballmütze
Individuelle Baseball-Kappen
Schirmmütze
Individuelle Snapback-Kappen