Sombrero de Punto Personalizado Syy suuri hintaero

lastten hattu

Neulehatuista on tullut nopeasti yksi syksyn ja talven muotitrendien must-have-tyyleistä viime vuosina. Valmistajille tehdään vuosittain lukuisia tilauksia neulotuista pipoista; ¡asiakkaat eivät useinkaan ymmärrä, miksi samankaltaisten pipojen hinnoissa voi olla niin suuria eroja – erityisesti miksi lasten mittatilaustyönä neulotut pipot maksavat enemmän kuin aikuisten mittatilaustyönä neulotut pipot!

vauvan pipo-05

Syyt räätälöityjen neuloshattujen hintaeroon löytyvät seuraavista seikoista:

1. Eroa neulotuissa pipoissa käytettävissä mukautetuissa kankaissa: villa, plyysi, puhdas puuvilla, 90 % plyysi + muut sekoitukset.

2. No te preocupes por la seguridad y la apatridia

3. Neulotun pipon hieno työstötaito

4. Neulottu hattu räätälöintityyli

5. Räätälöity määrä neulottuja hattuja

custom beanie valmistaja

Kustannusero näkyy ensin neuloshattujen raaka-aineissa. Keinovillan, kuten akryylivillan, sekoitevillan ja kemiallisesta kuidusta valmistetun villan hinnat ovat yleensä suhteellisen alhaiset, kun taas luonnonmateriaaleista, kuten puhtaasta villasta ja puhtaasta kaninkarvasta, valmistettujen lämpimien neuloshattujen hinnat ovat paljon korkeammat. Neuloshattujen raaka-aineiden korkeimmat kustannukset eivät ole kashmiria, mutta kashmirille on ominaista sen keveys, pehmeys, lämpimyys ja liimaavuus, minkä vuoksi se soveltuu hyvin tiiviiseen pukeutumiseen. Sen lämpö, hengittävyys ja mukavuus ovat erinomaiset, ja sen tuotantomäärä on hyvin pieni. Markkinoiden kalleimmat neulotut hatut on useimmiten valmistettu kashmirista.

pipo - 05

Eri villatyyppien hinta vaihtelee. Yleensä mitä suurempi villan tiheys, sitä korkeampi hinta. Siksi hieno villa on kalliimpaa kuin paksu villa. Samasta raaka-aineesta valmistetut hienovillaneulokset ovat luonnollisesti kalliimpia kuin paksuvillaneulokset.

Pasamontañas pipot-05

Los productos de la gama neuloshattujen están disponibles en varios idiomas: inglés, español, francés, alemán, italiano y ruso. Tunnettujen tuotemerkkien ja säännöllisten valmistajien tuottamat neulotut hatut ovat hienoa käsityötä ja erinomaista laatua, ja niihin sisältyy myös korkeampia työvoimakustannuksia, joten ne myydään luonnollisesti kalliimmin kuin pienistä käsintehtyistä työpajoista peräisin olevat tuotteet. Uuden kauden suositut neulotut hatut myydään yleensä korkeammalla hinnalla, kun taas ennen vuotta varastossa olevat hatut voivat saavuttaa myynninedistämisvaikutuksen vain hinnanalennuksella.

pipon muotoilu

Asiakkaiden, jotka tilaavat neulehattuja, erityisesti lasten neulehattuja, on pidettävä silmänsä auki. “Saat sen, mistä maksat” on muistettava. Eri laatuisten tuotteiden hinnat ovat myös erilaiset. Aiemmin jotkut asiakkaat kyselivät tuotteistamme, koska he pitivät tarjoustamme kalliina, koska muut tarjosivat niitä seitsemän tai kahdeksan juanin hintaan. Myöhemmin saatuani näytteitä ja nähtyäni käytetyt materiaalit totuus paljastui lopulta: tehdas käytti erittäin huonoja materiaaleja, jotka eivät olleet ihoystävällisiä ja saattoivat jopa aiheuttaa allergioita lapsille. Ei ihme, että se oli vain seitsemän tai kahdeksan juania per tehdashinta. Se oli todellakin hyvin halpaa. Nähtyään näytteet, jotka toimitimme pyynnöstä, he valitsivat silti meidät.

Popular
Debe leer

Popular Post

Las 13 mejores marcas de gorros
Las 13 mejores marcas de gorros
Evita el sombrero equivocado - Consejos para elegir el sombrero adecuado
Evita el sombrero equivocado: consejos para elegir el sombrero adecuado
El secreto de un invierno feliz - Watch Caps
El secreto de un invierno feliz: ¡Cuidado con los gorros!
Cómo elegir un sombrero para el próximo otoño e invierno - Guía completa
Elegir un sombrero para el próximo otoño e invierno: Guía completa
gorro de invierno-2
¿Cómo elegir el gorro adecuado?

Conjuntos Aungwinter

El regalo más cálido, útil y moderno para su familia, amigos y seres queridos este invierno.

bufanda de invierno
Bufandas personalizadas
sombreros para niños
Sombreros personalizados para niños
gorro de papá
Gorras personalizadas
gorros de pescador
Gorros de invierno personalizados
gorra de béisbol
Gorras de béisbol personalizadas
Gorra Snapback
Gorras Snapback personalizadas