Klädsel för bucket hat – Aungwinter

Kauhahattu pukeutumisen taidot - Aungwinter

Bucket hats är populära under alla årstider, oavsett om det är sommar, vår, höst eller vinter, särskilt för kvinnor. Inte bara för att skapa en elegant look utan också för att förändra klädstilen. Dessutom kan en hinkhatt skydda ansiktet mot solstrålar och förebygga UV-strålar.

vit ämpäri hatt

På senare tid har folk blivit förälskade i bucket hats och bucket hats är en av de klassiska hattarna, som passar de flesta grupper. Hela utseendet på hinkhattar är relativt enkelt, och dessutom kan både kvinnor och män prova det.

hinkhattar

Men när de flesta människor bär hinkhattar är det vanligt att se dem på gatorna. Sedan finns det vissa klyftor mellan olika människor, sofistikerade och fula, rustika och eleganta. Folk är förvirrade över varför de bär hinkhattar och ser ut som medelålders tanter med en känsla av gammalhet. Det är förmodligen relaterat till dressingkombinationen. Om du vill ändra på den känslan kan du prova nedanstående 3 klädtips från Aungwinter , en pålitlig och professionell leverantör av vintermössor med tryck. Om du är en vanlig tjej kan du klä dig som en kändis med en känsla av gudomlighet.

mörkblå bucket hatt

1. Färgmatchning

Vanliga tyger för bucket hats är canvastyger och bucket hats i canvastyg har en mjuk touchkänsla. En bucket hat i canvas kan dessutom ge hela looken en känsla av litteratur och konst. Canvashattar är därför lämpliga för en mjuk och avslappnad look. För en stiligare, energiskare, mer atmosfärisk känsla är en fiskarhatt därför svårare att konkav modellera ut.

Hinkhattar-01

Enligt funktionerna hos bucket hats, om du vill skapa en look med en känsla av gudomlighet, är färgmatchningen viktig. När det gäller färgmatchning kan du klä dig i samma färg på kläder och kjolar som den bucket hat du väljer, samma sak för skor.

beige ämpäri hatt

När färgerna kompletterar varandra blir hela looken utsökt och har en känsla av gudomlighet – ett högmodigt temperament. Om du sedan är en vanlig tjej i vanliga kläder kan du med rätt bucket hat förbättra ditt utseende och temperament.

hinkhatt med solglasögon

2. Användning av solglasögon (Solglasögon)

När vi bär en hinkhatt kan vi använda ett par solglasögon för att minska känslan av en rustik medelålders moster.

Hinkhatt-02

Solglasögon är födda med en känsla av gudomlighet och de är lämpliga för att skapa olika snygga utsikter. För de tjejer som inte är tillräckligt vackra kan bucket hat + solglasögon bättre jämna upp deras mode och smak. Med hjälp av solglasögon, även vi bär vanliga kläder, och hela utseendet kommer med en känsla av mystik och high fashion.

Dessutom kan solglasögon skydda ansiktet mot solen, undvika skador från UV-strålar och minska solskador.

Grundläggande hinkhattar

3. Grundläggande hinkhattar

Oavsett vilka typer av hattar med en snygg känsla kommer de alltid att se gammaldags ut, fiskarhatten är också densamma. Bär en fiskarhatt, du väljer också blommor och tryckdesign, vilket inte bara kommer att ge en stark känsla av röra bara konstigt, men också mer sannolikt att låta dig se gammaldags ut, som en stor mamma.

blank och enkel bucket hat

Därför är det viktigt att välja blanka och enkla buckethattar. Det finns nämligen ingen färgkontrast och för många mönster. Om du vill välja en bucket hat med en känsla för design är en enkel logotyp eller ett alfabet ett bra val. När hinkhattar är tjusiga kommer de bara att hjälpa dig att dra ner dig själv och se låg och gammaldags ut.

enkla blanka buckethattar

Dessutom kan enkla blanka hinkhattar förbättra din look och de är inte kräsna när det gäller din klädsel och dina outfits.

Ovanstående 3 tips från Aungwinter hjälper dig att höja nivån på din look med bucket hats. Det spelar ingen roll trendiga eller klassiska hucklehattar kan du klä dig på rätt sätt för att lyfta ditt temperament.

Suosittu
Täytyy lukea

Suosittu Post

13 parasta pipohattumerkkiä
13 parasta pipohattumerkkiä
Vältä väärää hattua - vinkkejä oikean hatun valintaan
Vältä väärää hattua: vinkkejä oikean hatun valintaan
Onnellisen talven salaisuus - Watch Caps
Onnellisen talven salaisuus: Katso Caps!
Hattujen hankkiminen tulevaa syksyä ja talvea varten - kattava opas
Hattujen hankkiminen tulevaa syksyä ja talvea varten: Kattava opas
talvihattu-2
Miten sinun pitäisi valita oikea pipo?

Aungwinter Sets

Lämpimin, hyödyllisin ja muodikkain lahja perheellesi, ystävillesi ja rakkaillesi tänä talvena.

talvihuivi
Custom huivit
lastenhatut
Custom Kid Hatut
isän hattu
Mukautetut isän lippikset
kalastaja pipo hatut
Custom Talvi Hatut
baseball-hattu
Mukautetut baseball-lippikset
Snapback lippis
Custom Snapback Caps