Basebollkeps Huvudproduktionsprocess och steg

Baseball-lippikset

Basebollkepsar är accessoarer som många vänner gillar att bära. Idag kommer jag att prata om den huvudsakliga produktionsprocessen för basebollkepsar.

hattdesign

Börja med att designa den stil och det mönster du vill ha på datorn. Rita en mall med en skrivare, klipp ut kartongen med en maskin och placera kartongen på tyget för skärning. Klipp till tyget i olika hattdelar enligt beställningsvillkoren och stansa sedan hål i dem för att underlätta ventilation och svettavledning.

hatt worshop

Därefter kommer broderidelen, som är den viktigaste och mest intressanta delen. Manöverskärmen förses med det mönster som ska broderas och tyget fästs med dubbelhäftande tejp. Med maskinens ljud framträder ett vackert människoformat mönster.

steg

Du kan välja vilket mönster du vill, t.ex. ditt eget namn, din favoritstjärna eller det lag du stöder. Stryk de olika delarna av hattstycket platta och sy ihop dem till hattkroppen.

Använd hårda material för att göra brämet, kombinera hattkroppen och brämet, sy på remmarna och markera sedan mitten av toppen med ett hattmärke, bind på en oval ring och fäst ett spänne. Prototypen till hatten är född.

Använd slutligen ett strykjärn för att platta till och forma hatten, och mät dess storlek för att säkerställa att den passar.

En snygg basebollkeps är redo. Oavsett om det är en fashionabel tjej eller en stjärna är denna artefakt oumbärlig. Den kan täcka ditt skalliga huvud och få dig att se vackrare och yngre ut.

Suosittu
Täytyy lukea

Suosittu Post

13 parasta pipohattumerkkiä
13 parasta pipohattumerkkiä
Vältä väärää hattua - vinkkejä oikean hatun valintaan
Vältä väärää hattua: vinkkejä oikean hatun valintaan
Onnellisen talven salaisuus - Watch Caps
Onnellisen talven salaisuus: Katso Caps!
Hattujen hankkiminen tulevaa syksyä ja talvea varten - kattava opas
Hattujen hankkiminen tulevaa syksyä ja talvea varten: Kattava opas
talvihattu-2
Miten sinun pitäisi valita oikea pipo?

Aungwinter Sets

Lämpimin, hyödyllisin ja muodikkain lahja perheellesi, ystävillesi ja rakkaillesi tänä talvena.

talvihuivi
Custom huivit
lastenhatut
Custom Kid Hatut
isän hattu
Mukautetut isän lippikset
kalastaja pipo hatut
Custom Talvi Hatut
baseball-hattu
Mukautetut baseball-lippikset
Snapback lippis
Custom Snapback Caps