Syy suuri hintaero Custom Knit Hatut

lasten hattu

Neulehatuista on tullut nopeasti yksi syksyn ja talven muotitrendien must-have-tyyleistä viime vuosina. Valmistajille tehdään vuosittain lukuisia tilauksia neulotuista pipoista; asiakkaat eivät useinkaan ymmärrä, miksi samankaltaisten pipojen hinnoissa voi olla niin suuria eroja – erityisesti miksi lasten mittatilaustyönä neulotut pipot maksavat enemmän kuin aikuisten mittatilaustyönä neulotut pipot!

vauvan pipo-05

Syyt räätälöityjen neuloshattujen hintaeroon löytyvät seuraavista seikoista:

1. Eroa neulotuissa pipoissa käytettävissä mukautetuissa kankaissa: villa, plyysi, puhdas puuvilla, 90 % plyysi + muut sekoitukset.

2. Neulotut lakki- ja lisävarusteet ja apumateriaalit

3. Neulotun pipon hieno työstötaito

4. Neulottu hattu räätälöintityyli

5. Räätälöity määrä neulottuja hattuja

custom beanie valmistaja

Kustannusero näkyy ensin neuloshattujen raaka-aineissa. Keinovillan, kuten akryylivillan, sekoitevillan ja kemiallisesta kuidusta valmistetun villan hinnat ovat yleensä suhteellisen alhaiset, kun taas luonnonmateriaaleista, kuten puhtaasta villasta ja puhtaasta kaninkarvasta, valmistettujen lämpimien neuloshattujen hinnat ovat paljon korkeammat. Neuloshattujen raaka-aineiden korkeimmat kustannukset eivät ole kashmiria, mutta kashmirille on ominaista sen keveys, pehmeys, lämpimyys ja liimaavuus, minkä vuoksi se soveltuu hyvin tiiviiseen pukeutumiseen. Sen lämpö, hengittävyys ja mukavuus ovat erinomaiset, ja sen tuotantomäärä on hyvin pieni. Markkinoiden kalleimmat neulotut hatut on useimmiten valmistettu kashmirista.

pipo - 05

Eri villatyyppien hinta vaihtelee. Yleensä mitä suurempi villan Tiheys, sitä korkeampi hinta. Siksi hieno villa on kalliimpaa kuin paksu villa. Samasta raaka-aineesta valmistetut hienovillaneulokset ovat luonnollisesti kalliimpia kuin paksuvillaneulokset.

Балаклава pipot-05

Lisäksi neuloshattujen hintaan vaikuttavat myös sellaiset tekijät kuin tuotemerkki, valmistaja ja tuotantoaika. Tunnettujen tuotemerkkien ja säännöllisten valmistajien tuottamat neulotut hatut ovat hienoa käsityötä ja erinomaista laatua, ja niihin sisältyy myös korkeampia työvoimakustannuksia, joten ne myydään luonnollisesti kalliimmin kuin pienistä käsintehtyistä työpajoista peräisin olevat tuotteet. Uuden kauden suositut neulotut hatut myydään yleensä korkeammalla hinnalla, kun taas ennen vuotta varastossa olevat hatut voivat saavuttaa myynninedistämisvaikutuksen vain hinnanalennuksella.

пипон муотойлу

Asiakkaiden, jotka tilaavat neulehattuja, erityisesti lasten neulehattuja, on pidettävä silmänsä auki. “Saat sen, mistä maksat” на сайте muistettava. Eri laatuisten tuotteiden hinnat ovat myös erilaiset. Aiemmin jotkut asiakkaat kyselivät tuotteistamme, koska he pitivät tarjoustamme kalliina, koska muut tarjosivat niitä seitsemän tai kahdeksan juanin hintaan. Myöhemmin saatuani näytteitä ja nähtyäni käytetyt materiaalit totuus paljastui lopulta: tehdas käytti erittäin huonoja materiaaleja, jotka eivät olleet ihoystävällisiä ja saattoivat jopa aiheuttaa allergioita lapsille. Ei ihme, että se oli vain seitsemän tai kahdeksan juania per tehdashinta. Se oli todellakin hyvin halpaa. Nähtyään näytteet, jotka toimitimme pyynnöstä, he valitsivat silti meidät.

Популярные
Обязательно к прочтению

Популярное Post

13 лучших брендов шапок-бини
13 лучших брендов шапок-бини
Избегайте неправильной шляпы - Советы по выбору правильной шляпы
Избегайте неправильной шляпы: советы по выбору правильной шляпы
Секрет счастливой зимы - Смотреть капс
Секрет счастливой зимы: Следите за крышками!
Подбор шапки для предстоящей осени и зимы - исчерпывающее руководство
Подберите шляпу для предстоящей осени и зимы: Исчерпывающее руководство
зимняя шапка-2
Как выбрать правильную фасолину?

Комплекты Аунгвинтера

Самый теплый, полезный и модный подарок для ваших родных, друзей и близких этой зимой.

зимний шарф
Шарфы на заказ
детские шапочки
Детские шапочки на заказ
отцовская шляпа
Индивидуальные кепки для пап
рыбацкие шапки-бини
Зимние шапки на заказ
бейсболка
Индивидуальные бейсболки
Кепка Snapback
Индивидуальные кепки Snapback