Hat Magic: Avaa tyylisi näiden 3 vinkin avulla

Hat Magic - Avaa tyylisi näillä 3 vinkillä

Hatut voivat muuttaa tyyliäsi ja kasvojasi, ja ne ovat käytännöllisiä, sillä ne pitävät sinut lämpimänä talvella ja suojaavat sinua auringolta kesällä. Lisäksi, kun kiirehdit aamulla pesemättä hiuksiasi, hattu päässään voi ratkaista kiusalliset hiukset päässäsi. Lyhyesti sanottuna hatuilla on monia etuja. Tässä blogissa, me – Aungwinter,

luotettava räätälöityjen talvihattujen valmistaja

, esittelemme 3 pukeutumisvinkkiä siitä, miten hallita hattuja, kun ne yhdistetään. Kun hallitset nämä 3 vinkkiä, voit helposti nostaa muodin seuraavalle tasolle. Oletko valmis?

Hattujen yhdistäminen samansävyisiin asuihin.

Ensimmäinen vinkki: Liitä hattuja samankaltaisten väriskaalojen asuihin.

Kun yhdistät hattua ja asua, valitse asun väri, joka on samanlainen kuin hatun väri, ja varmista, että molemmat värit ovat samankaltaisia keskenään. Tavoitteena on luoda yleisilme, joka on erilainen päästä varpaisiin. Jos esimerkiksi käytät valkoista hattua mustan asun kanssa, koko ilmeestä tulee hyvin jyrkkä ja epätasainen. Jos vaihdat hatun värin harmaaksi mustassa asussa, koko look on erittäin mukava ja siinä on vahva kerrostuneisuuden tunne.

Valitse erilaisia hattuja eri vuodenaikoihin

Toinen vinkki:
Valitse erilaisia hattuja eri vuodenaikoina

Eri vuodenaikojen mukaan hattujen värit vaihtelevat kausittain. Valitse kesä- ja kevätkaudella mahdollisimman paljon vaaleita hattuja ja vaatteita. Yleensä kevään ja kesän asuja on vähemmän kuin muina vuodenaikoina. Siksi hattu voi olla vain koristeellinen tai suojata käyttäjäänsä auringolta. Vaalea hattu voi kuitenkin tarjota erinomaisen suojan auringolta, mutta sillä on myös suuri muotivaikutus, joka voi tehdä hatusta paremmin sovitetun kauden kanssa. Yleisesti ottaen on normaalia ja tavallista käyttää talvella pipoa tai lierihattua, ja jotkut ihmiset käyttävät mielellään trapperihattua, jolla on suuri lämmittävä vaikutus. Siksi hatun värin pitäisi olla tummempi, koska tummat hatut eivät erotu ja niillä on parempi lämmittävä vaikutus kuin vaaleilla hatuilla.

Erilaiset hattutyylit sopivat yhteen eri asujen kanssa harmonisen ilmeen luomiseksi.

Kolmas vinkki: Hattujen eri tyylien tulisi sopia yhteen eri asujen kanssa harmonisen ulkoasun aikaansaamiseksi.

Lippalakit + puvut tai rento puku

Jos hatun väri ja asu täydentävät toisiaan, kokonaisuus ei näytä äkilliseltä. Yleensä silinterit sopivat pukujen, kuten pukujen, smokkien, bleisereiden jne. kanssa. Mustat silinterihatut ovat muodikkaita mutta monipuolisia, yksinkertaisia ja sileitä. Mustaa silinterihattua käytettäessä voit helposti luoda muodikkaan ja tyylikkään lookin, ja leveälimainen silinterihattu voi tuoda koko lookiin pariisilaista eleganssia.

Olkihatut + pitkät romanttiset mekot

Olkihatut + pitkät romanttiset mekot

Olkihattu yhdistettynä yksinkertaiseen pitkään mekkoon voi lisätä plussaa koko lookiin kuumana kesänä. Jos yhdistettynä pussiin, joka voi täydentää koko värin väriä, niin koko väri ei sekoitu. Esimerkiksi paidat, farkkuasut, aurinkolasit ja olkihatut voivat luoda englantilaisen ilmeen.

Pipot + T-paidat tai collegepaidat.

Pipon ja T-paidan tai collegepaidan yhdistelmä on energinen ja rehellinen yhdistettynä kankaisiin kenkiin. Sitten koko ulkoasu on varsin tyylikäs.

Baretit + paidat tai liivit

Baretit + paidat tai liivit

Baretin ja paidan tai liivin yhdistelmä yhdistettynä mustiin pukuihin voi tuoda Englannin tyylin täysin esille. Paita on toinen kohokohta, joka voi antaa tunteen college-tyylistä – tuoreesta, kirjallisesta ja vintage-tyylistä. Muodikas mutta monipuolinen.

leveälinjaiset hatut + haalarit tai sifonkipaidat.

Jumpsuitit ovat olleet viime vuosina kuumia ja trendikkäitä. Laajareunaisen cowboy-hatun käyttäminen haalarin kanssa voi tehdä koko lookista persoonallisen. Olitpa sitten kadulla tai juhlissa, tämä yhdistelmä tekee sinusta huomion keskipisteen.

Baseball-lippikset + urheilu T-paidat tai polarisoidut takit.

Baseball-lippikset + urheilu T-paidat tai polarisoidut takit.

Baseball-lippiksen ja samanvärisen paidan yhdistelmä on varsin tyylikäs ja komea. Yhdistettynä ulkoiluun tarkoitettuun polarisoituun takkiin voi lisätä kiiltävän ominaisuuden koko ulkoasuun, mikä on erittäin mukavaa.

Lopulta

Toivomme, että kaikki nämä 3 vinkkiä voivat auttaa sinua hallitsemaan hattuja hyvin ja parantamaan ulkonäköäsi helposti. Toivottavasti nautit tästä jakamisesta.

Viite

Är baseboll-lippikset ett måste för dig som vill ha en ny look?

Populärt
Måste läsas

Populär Post

De 13 bästa varumärkena för beaniehattar
De 13 bästa varumärkena för beaniehattar
Undvik fel hatt - tips för att välja rätt hatt
Undvik fel hatt: Tips för att välja rätt hatt
Hemligheten bakom en lycklig vinter - Watch Caps
Hemligheten bakom en lycklig vinter: Titta på kepsar!
Plocka upp en hatt för den kommande hösten och vintern - en omfattande guide
Plocka upp en hatt för den kommande hösten och vintern: En omfattande guide
vinter-hatt-2
Hur ska du välja rätt mössa?

Aungwinter Set

Den varmaste, mest användbara och moderiktiga presenten till din familj, dina vänner och dina nära och kära i vinter.

vinterhalsduk
Anpassade halsdukar
Barnhattar
Anpassade barnhattar
pappahatt
Pappakepsar med tryck
Mössor för fiskare
Anpassade vintermössor
basebollkeps
Baseballkepsar med tryck
Snapback-keps
Snapback-kepsar med tryck