De särskilda kraven för att anpassa barnhattar

Barnhatt

Unter årens lopp har föräldrar blivit alltmer uppmärksamma på att förse sina barn med lämpliga hattar, eftersom de vet att hattar kan skydda barnens huvuden effektivt samtidigt som de ger både solskydd på sommaren och värme på vintern, och dessutom spelar en viktig roll för deras sunda utveckling. In den Hutfabriken, in denen wir arbeiten, haben wir ein ökologisches Beställningar für die Scheune aufgestellt; aber aufgrund der Tatsache, dass die Scheune ein spezielles Bedürfnis hat, haben wir eine Reihe von Fähigkeiten entwickelt, um die Scheune zu schützen – das ist nicht der Fall.

Barnhattar

Att anpassa hattar för barn handlar om att uppfylla säkerhetsstandarder, inte att utsätta barn för någon omedelbar fara. Solhattar för vuxna har vanligtvis vindtäta hakremmar som inte fastnar i halsen på små barn och orsakar kvävning; därför har vanliga märken av barnhattar vanligtvis inte sådana remmar; om det är absolut nödvändigt att lägga till en måste en antisuffokationsanordning också läggas till på den för att minimera risken för kvävningsrisker som orsakas av att strypas av den.

En annan viktig aspekt av mössor för barns hälsa och säkerhet är mössans tyg. Um die Qualität des Barnens zu überprüfen, müssen die Tests von professionellen Instituten, wie Formaldehydinnehåll, pH-Wert und andere Indikatoren, die auf nationalen Standards beruhen, in die Datenbank aufgenommen werden. An diesem Tag, an dem Sie sich um die Sicherheit kümmern müssen, müssen Sie sich auch um die Sicherheit Ihrer Kunden kümmern, denn Sie müssen auch die Möglichkeit haben, Inspektionsberichte zu erhalten.

Barnhattar
barnhattar

Sömnad av hattar kräver användning av synålar, så efter att den färdiga produkten är klar är nålinspektion också ett viktigt steg för barnhattar. Nålkontroll är till för att kontrollera om den färdiga produkten innehåller metallföremål som nålar som lätt kan skada barn. Numera har de flesta vanliga hattfabriker nålinspektionsmaskiner. Barnhattar har de strängaste kraven för nålkontroll.

Barnhatt

När vi utformar hattar måste vi se till att de helt uppfyller säkerhets- och hälsokraven för barnhattar innan vi vidare utformar och utvecklar hattmönster och stilar för att göra dem mer söta, barnsliga och populära bland barn.

Beliebt
Unbedingt lesen

Beliebt Post

Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Vermeiden Sie den falschen Hut - Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Vermeiden Sie den falschen Hut: Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Das Geheimnis eines glücklichen Winters - Caps beobachten
Das Geheimnis für einen glücklichen Winter: Passen Sie auf Caps auf!
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen - ein umfassender Leitfaden
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen: Ein umfassender Leitfaden
Wintermütze-2
Wie sollten Sie die richtige Mütze auswählen?

Aungwinter-Sets

Das wärmste, nützlichste und modischste Geschenk für Ihre Familie, Freunde und Bekannten in diesem Winter.

Winterschal
Individuelle Schals
Kindermützen
Individuelle Kindermützen
Vatermütze
Kundenspezifische Dad Caps
Fischer Beanie Mützen
Individuelle Wintermützen
Baseballmütze
Individuelle Baseball-Kappen
Schirmmütze
Individuelle Snapback-Kappen