De särskilda kraven för att anpassa barnhattar

Barnhatt

Under årens lopp har föräldrar blivit alltmer uppmärksamma på att förse sina barn med lämpliga hattar, eftersom de vet att hattar kan skydda barnens huvuden effektivt samtidigt som de ger både solskydd på sommaren och värme på vintern, och dessutom spelar en viktig roll för deras sunda utveckling. På hattfabriken där jag arbetar har vi sett ett ökande antal beställningar av barnhattar; men på grund av att barn har specifika behov hittar vi fortfarande skillnader när vi skräddarsyr hattar för vuxna och skräddarsyr för barn – här är några.

Barnhattar

Att anpassa hattar för barn handlar om att uppfylla säkerhetsstandarder, inte att utsätta barn för någon omedelbar fara. Solhattar för vuxna har vanligtvis vindtäta hakremmar som inte fastnar i halsen på små barn och orsakar kvävning; därför har vanliga märken av barnhattar vanligtvis inte sådana remmar; om det är absolut nödvändigt att lägga till en måste en antisuffokationsanordning också läggas till på den för att minimera risken för kvävningsrisker som orsakas av att strypas av den.

En annan viktig aspekt av mössor för barns hälsa och säkerhet är mössans tyg. För att skydda barnens huvudhälsa måste tyget i barnhattar vanligtvis testas av professionella institutioner, såsom formaldehydinnehåll, pH-värde och andra indikatorer som måste uppfylla nationella standarder. I det företag där författaren arbetar är därför tygkraven för barnhattar de högsta, inte bara för god kvalitet utan också för att ha inspektionsrapporter.

Barnhattar
barnhattar

Sömnad av hattar kräver användning av synålar, så efter att att den färdiga produkten är klar är nålinspektion också ett viktigt steg för barnhattar. Nålkontroll är till för att kontrollera om den färdiga produkten innehåller metallföremål som nålar som lätt kan skada barn. Numera har de flesta vanliga hattfabriker nålinspektionsmaskiner. Barnhattar har de strängaste kraven för nålkontroll.

Barnhatt

När vi utformar hattar måste vi se till att de helt uppfyller säkerhets- och hälsokraven för barnhattar innan vi vidare utformar och utvecklar hattmönster och stilar för att göra dem mer söta, barnsliga och populära bland barn.

Suosittu
Täytyy lukea

Suosittu Post

13 parasta pipohattumerkkiä
13 parasta pipohattumerkkiä
Vältä väärää hattua - vinkkejä oikean hatun valintaan
Vältä väärää hattua: vinkkejä oikean hatun valintaan
Onnellisen talven salaisuus - Watch Caps
Onnellisen talven salaisuus: Katso Caps!
Hattujen hankkiminen tulevaa syksyä ja talvea varten - kattava opas
Hattujen hankkiminen tulevaa syksyä ja talvea varten: Kattava opas
talvihattu-2
Miten sinun pitäisi valita oikea pipo?

Aungwinter Sets

Lämpimin, hyödyllisin ja muodikkain lahja perheellesi, ystävillesi ja rakkaillesi tänä talvena.

talvihuivi
Custom huivit
lastenhatut
Custom Kid Hatut
isän hattu
Mukautetut isän lippikset
kalastaja pipo hatut
Custom Talvi Hatut
baseball-hattu
Mukautetut baseball-lippikset
Snapback lippis
Custom Snapback Caps