Mitkä ovat ympäristöystävällisen kankaan ominaisuudet ja edut?

ekologinen kangas

Ympäristöystävällisten kankaiden määritelmä on laaja, ja siksi niiden merkitystä on vaikea määritellä tarkasti. Niitä pidetään yleisesti vähähiilisinä ja energiaa säästävinä kankaina, jotka ovat luonnollisia ja vapaita haitallisista aineista sekä kierrätettäviä kankaita.

Ympäristöystävälliset kankaat voidaan yleensä jakaa kahteen luokkaan: kotimaiset ja teolliset kankaat.

Eläviä ympäristönsuojelukankaita ovat tyypillisesti muun muassa RPET-kangas, luomupuuvilla, värillinen puuvilla, bambukuidut, soijaproteiinikuidut, hamppukuidut, modaali, luomuvilla ja puu-tencel-kankaat.

Teolliset ympäristönsuojelukankaat on valmistettu epäorgaanisista ei-metallisista materiaaleista, kuten PVC:stä, polyesterikuidusta ja lasikuidusta, sekä metallikomponenteista ympäristönsuojelun, energiansäästön ja kierrätyksen varmistamiseksi käytännön sovelluksissa.

RPET-kankaasta on tullut uusin ympäristönsuojelumateriaali, jota mainostetaan laajalti ympäristöystävällisenä kierrätettävänä materiaalina ja käytetään tekstiilituotannossa.

Kierrätetty PET-kangas (RPET-kangas) on innovatiivinen uusi kierrätetty ympäristöystävällinen kangas, joka on saanut nimensä raaka-aineestaan:

Kierrätetty PET-lanka, joka on valmistettu PET-pulloista, jotka on kierrätetty tuotteiden tarkastus-, erottelu-, viipalointi-, kehruu-, jäähdytys- ja keräilyprosessien aikana. RPET-kangas, jota kutsutaan yleisesti kolapullon ympäristönsuojelukankaaksi, voidaan kierrättää ja käyttää uudelleen useita kertoja, mikä säästää energiaa, öljynkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Jokainen kilo kierrätettyä RPET-kangasta voi säästää 61 000 BTU energiaa, mikä vastaa 21 kiloa CO2-päästöjä. Kun ympäristöystävälliset värjäys- ja pinnoitusprosessit on saatu päätökseen, kangas valssataan, ja se läpäisee kansainvälisten standardien, kuten MTL:n, SGS:n ja ITS:n, mukaiset testit ympäristöindikaattoreiden, kuten ftalaattien (6P), formaldehydin (6F), lyijyn (Pb), polysyklisten aromaattisten hiilivetyjen (nonyylifenoli) ja muiden indikaattoreiden osalta, jotka ovat saavuttaneet eurooppalaiset ympäristönsuojelustandardit ja yhdysvaltalaiset ympäristönsuojelustandardit – tämä on välittömällä myönteisellä tavalla vaikuttanut fossiilisen energian hyödyntämisen vähentämiseen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen kaikkialla maailmassa. Ympäristöystävällisten kankaiden edistämisellä ja käyttöönotolla on ollut myönteisiä vaikutuksia maailmanlaajuisesti, sillä se vähentäää sekä öljyn energiankäyttöä että hiilidioksidipäästöjen saastumista maailmanlaajuisesti.

Beliebt
Unbedingt lesen

Beliebt Post

Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Vermeiden Sie den falschen Hut - Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Vermeiden Sie den falschen Hut: Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Das Geheimnis eines glücklichen Winters - Caps beobachten
Das Geheimnis für einen glücklichen Winter: Passen Sie auf Caps auf!
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen - ein umfassender Leitfaden
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen: Ein umfassender Leitfaden
Wintermütze-2
Wie sollten Sie die richtige Mütze auswählen?

Aungwinter-Sets

Das wärmste, nützlichste und modischste Geschenk für Ihre Familie, Freunde und Bekannten in diesem Winter.

Winterschal
Individuelle Schals
Kindermützen
Individuelle Kindermützen
Vatermütze
Kundenspezifische Dad Caps
Fischer Beanie Mützen
Individuelle Wintermützen
Baseballmütze
Individuelle Baseball-Kappen
Schirmmütze
Individuelle Snapback-Kappen