Mitkä ovat ympäristöystävällisen kankaan ominaisuudet ja edut?

ekologinen kangas

Ympäristöystävällisten kankaiden määritelmä on laaja, ja siksi niiden merkitystä on vaikea määritellä tarkasti. Niitä pidetään yleisesti vähähiilisinä ja energiaa säästävinä kankaina, jotka ovat luonnollisia ja vapaita haitallisista aineista sekä kierrätettäviä kankaita.

Ympäristöystävälliset kankaat voidaan yleensä jakaa kahteen luokkaan: kotimaiset ja teolliset kankaat.

Eläviä ympäristönsuojelukankaita ovat tyypillisesti muun muassa RPET-kangas, luomupuuvilla, värillinen puuvilla, bambukuidut, soijaproteiinikuidut, hamppukuidut, modaali, luomuvilla ja puu-tencel-kankaat.

Teolliset ympäristönsuojelukankaat on valmistettu epäorgaanisista ei-metallisista materiaaleista, kuten PVC:stä, polyesterikuidusta ja lasikuidusta, sekä metallikomponenteista ympäristönsuojelun, energiansäästön ja kierrätyksen varmistamiseksi käytännön sovelluksissa.

RPET-kankaasta on tullut uusin ympäristönsuojelumateriaali, jota mainostetaan laajalti ympäristöystävällisenä kierrätettävänä materiaalina ja käytetään tekstiilituotannossa.

Kierrätetty PET-kangas (RPET-kangas) on innovatiivinen uusi kierrätetty ympäristöystävällinen kangas, joka on saanut nimensä raaka-aineestaan:

Kierrätetty PET-lanka, joka on valmistettu PET-pulloista, jotka on kierrätetty tuotteiden tarkastus-, erottelu-, viipalointi-, kehruu-, jäähdytys- ja keräilyprosessien aikana. RPET-kangas, jota kutsutaan yleisesti kolapullon ympäristönsuojelukankaaksi, voidaan kierrättää ja käyttää uudelleen useita kertoja, mikä säästää energiaa, öljynkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Jokainen kilo kierrätettyä RPET-kangasta voi säästää 61 000 BTU energiaa, mikä vastaa 21 kiloa CO2-päästöjä. Kun ympäristöystävälliset värjäys- ja pinnoitusprosessit on saatu päätökseen, kangas valssataan, ja se läpäisee kansainvälisten standardien, kuten MTL:n, SGS:n ja ITS:n, mukaiset testit ympäristöindikaattoreiden, kuten ftalaattien (6P), formaldehydin (6F), lyijyn (Pb), polysyklisten aromaattisten hiilivetyjen (nonyylifenoli) ja muiden indikaattoreiden osalta, jotka ovat saavuttaneet eurooppalaiset ympäristönsuojelustandardit ja yhdysvaltalaiset ympäristönsuojelustandardit – tämä on välittömällä myönteisellä tavalla vaikuttanut fossiilisen energian hyödyntämisen vähentämiseen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen kaikkialla maailmassa. Ympäristöystävällisten kankaiden edistämisellä ja käyttöönotolla on ollut myönteisiä vaikutuksia maailmanlaajuisesti, sillä se vähentää sekä öljyn energiankäyttöä että hiilidioksidipäästöjen saastumista maailmanlaajuisesti.

Populärt
Måste läsas

Populär Post

De 13 bästa varumärkena för beaniehattar
De 13 bästa varumärkena för beaniehattar
Undvik fel hatt - tips för att välja rätt hatt
Undvik fel hatt: Tips för att välja rätt hatt
Hemligheten bakom en lycklig vinter - Watch Caps
Hemligheten bakom en lycklig vinter: Titta på kepsar!
Plocka upp en hatt för den kommande hösten och vintern - en omfattande guide
Plocka upp en hatt för den kommande hösten och vintern: En omfattande guide
vinter-hatt-2
Hur ska du välja rätt mössa?

Aungwinter Set

Den varmaste, mest användbara och moderiktiga presenten till din familj, dina vänner och dina nära och kära i vinter.

vinterhalsduk
Anpassade halsdukar
Barnhattar
Anpassade barnhattar
pappahatt
Pappakepsar med tryck
Mössor för fiskare
Anpassade vintermössor
basebollkeps
Baseballkepsar med tryck
Snapback-keps
Snapback-kepsar med tryck