Vintermode: Rätt sätt att bära vinterhattar

Vintermode - rätt sätt att bära vinterhattar

På vintern, förutom att bära för att tillgodose våra värmebehov, men också behöver använda vissa tillbehör för att uppnå effekten av värme, som i denna vinter, kommer vi att linda oss tätt. Den här gången måste vi också gå till användningen av hatten med modifieringen, inte bara varm, men också kunna konkava en känsla av mode.

 

Kanske för de flickor med släta och känsliga ansikten, oavsett vilken typ av hatt är mycket bra att köra, men för det fyrkantiga ansiktet och runda ansiktet av kvinnor, plocka en hatt måste uppmärksamma färdigheter för mycket, annars kommer det att vara lätt att exponera individens ansikte på grund av hatten.

Vinterhattar

 

I dagens artikel låt oss gå tillsammans för att förstå fyrkantiga och runda tjejer i slutet hur man går för att välja rätt vinterhatt, se vilken typ av hatt som är mer lämplig för dig och låt din smak visa.

 

Vinterhjälmar

Fyrkantigt ansikte & runt ansikte

Für den ersten Tag sind runda ansikten vinterhattar och måste vara försiktiga så att de inte av misstag visar stora ansikten.

 

Som vi alla vet måste valet av hatt baseras på individens ansikte och personliga temperament, endast lämplig för sin egen huvudomkrets, lämplig för det personliga ansiktet med en hatt upp för att kunna modifiera våra egenskaper och ansikte, annars inte lämplig hatt att bära på kroppen istället för att ha en stor ansiktseffekt. (Fyrkantiga och runda ansiktsdrag, dessa två typer måste vara uppmärksamma på den matchande hatten)

 

Wie kann man ein Bett auf dem Bett haben?

Så vi måste bekanta oss med ansiktsdragen innan vi bär en hatt, de flesta fyrkantiga flickors ansiktskontur är relativt stark, men ansiktet är inte tillräckligt slätt, särskilt kindbenen eller käkbenen kommer att vara mycket framträdande

 

Tjejer med runda ansikten har en starkare känsla av ansiktskött, även om ansiktsformen är slät är ansiktsbredden också bredare, så om du inte bär rätt hatt kommer det att se ut som om ansiktet är brett och stort.

 

Um sich zu ärgern, oder weil du ein rundes, verletztes oder kränkliches Kind bist, kannst du dich nicht auf den Weg machen, du kannst dich nicht auf den Weg machen, du kannst dich nicht auf den Weg machen, du kannst dich nicht auf den Weg machen, du kannst dich nicht auf den Weg machen, du kannst dich nicht auf den Weg machen, du kannst dich nicht auf den Weg machen, du kannst dich nicht auf den Weg machen.

 

basker

Welche Arten von Kleidung eignen sich für Filme mit runder oder kantiger Haut?

Därefter kan vi fortsätta att utforska vilken vinterhatt som är lämplig för tjejer med runt ansikte, fyrkantigt ansikte, bär på huvudet har effekten av att modifiera ansiktet.

 

Andererseits sind diese Produkte aber auch sehr gut für den Einsatz in der Landwirtschaft geeignet, da sie rundum zufriedenstellend sind. (Skaffa dig först en lämplig vintermössa.)

 

 

hinkmössor för vinterbruk

① Fiskarhatt

Der erste und der wichtigste Punkt ist, dass Sie eine Fischsorte haben, die für rundliche und dünne Fische geeignet ist, die auch für die meisten anderen Tiere geeignet sind, vi vet också att ett stort ansikte eller ansikte inte är tillräckligt smidigt tjejer inte kan vara direkt till de personliga ansiktslinjerna utsatta, den här gången bara genom fiskarens hatt brätte till modifiering, bara för att kunna visa ansiktet är litet Oh.

 

Im Innern ist es sehr populär, wenn es sich um ein lammfrommes Material handelt, das auf der Grundlage eines festen Stoffes hergestellt wird, der zudem noch einen positiven Effekt auf die Gesundheit hat.

 

② Basker

Om beret har vi en viss grad av förtrogenhet, och beret om du vill veta dess ursprung kan spåras tillbaka till femtonhundratalet när den bruna ulltextildesignen av den runda kantlösa floppy hatten i Frankrike föddes, bärs på huvudet inte bara för att skydda mot vind och regn, det finns också en viss grad av estetik, och med utvecklingen av tiden har beret blivit ett måste-ha verktyg för människor som modellerar.

 

Baskern har inget brätte, men den bärs på huvudet för vår hårlinje och vårt ansikte har också en mycket bra modifieringseffekt.

vinterbasker

 

③ Stickad keps

En stickad keps kan vara den här hatten vi är mycket bekanta med, främst på grund av det stickade materialet av hattar, och stickad keps kännetecknas av att kepsen passar vår huvudomkrets, så vid valet av denna stickade keps måste vi först mäta den personliga huvudomkretsen, enligt den personliga huvudomkretsen för att välja rätt storlek för att kunna modifiera ansiktsformen.

 

För tjejer med stort ansikte, stort huvud och runt ansikte, fyrkantigt ansikte, bär stickade kepsar som inte är för små hattar, om hattens huvudomkrets är för liten, bär den på huvudet i en känsla av full täthet, men kommer att visa ansikte.

Stickade mössor

 

④ Basebollkeps

En basebollkeps har en ganska bred känsla och är mycket stark, den har en anka tungkant, denna kant för vår hårlinje och ansiktskonturmodifieringseffekt är extremt stark, och basebollkepsens stil ser relativt avslappnad ut, så den är mycket lämplig för dagligt slitage, denna hatt för ansiktstypen, för temperamentskraven är inte särskilt höga, om du tillhör den vita, vet inte hur man bär en hatt du kan välja det här.

basebollkeps

 

Und ein weiteres Element, um den Menschen zu helfen, sich zu entspannen

Wenn Sie denselben Typ haben, müssen Sie die folgenden Punkte beachten, wenn Sie denselben Typ haben

 

<1> Hår inte alla inte i örat, kinderna förblir trasigt hår är mer modifierat ansiktstyp

Bär denna typ av fiskarens hatt, vi måste komma ihåg en punkt är att inte sätta personligt hår allt inte bakom örat, många människor kommer att tro att bära en hatt kommer att se mer skarp, mer torrare, men samtidigt kommer detta också oavsiktligt att exponera ditt ansikte, helt enkelt ogiltigt att bära en hatt.

 

Vill du bära en fiskarhatt eller basker modifiering ansikte, kan vi lämna några brutna hår bredvid kinderna när matchning, i detta fall, för våra ansiktslinjer har en bättre modifiering effekt, men också genom håret verkar vara ett mindre ansikte.

Wenn man einen Eimer hat

 

 

<2> Basker bärs inte direkt, är vinklade åt ena sidan mer modifierad ansiktsform

Beret stilvoll und modern, men det finns inget lämpligt sätt att bära den, kommer också att leda till en minskning av personlig charm, då när vi bär denna beret, är vi mest sannolikt att gå in i ett minfält är direkt till hattspännet i huvudet, ingen justering, detta kommer att visas för hela personen är mycket tråkig och gammaldags.

 

Vill du ytterligare modifiera ansiktet när du bär basker, kan du sätta baskern sida vid sida, oavsett om du är vänster ansikte snyggt eller höger ansikte snyggt, kan du glida över till denna riktning, lätt att modifiera ansiktet, för att skapa tredimensionella funktioner.

Wenn man einen Basker bräuchte

 

<3> Stickade mössor täcker inte ögonbrynen, det kommer att se proportionellt okoordinerat ut

Hattar för våra ansiktsproportioner kommer att ha en viss justeringseffekt, vi måste komma ihåg när vi bär en stickad mössa, täck inte ögonbrynen helt, så att bär på huvudet kommer att se ut som hela ansiktet som ett salt ägg, med helt ingen känsla av linje.

hur man bär en mössa

 

Hur som helst

Die richtige Lösung, um den Stickade-Kepsen den Garaus zu machen, besteht darin, dass man den ganzen Tag über den Ögonbrynen abbaut, und in diesem Fall ist es wichtig, dass man den Ögonbrynen modifiziert, denn wenn man sich nicht an die Regeln hält, kann man sich auch nicht an die Regeln halten, und wenn man sich nicht an die Regeln hält, kann man sich auch nicht an die Regeln halten, wenn man sie nicht einhält.

 

Slutligen bär vi en hatt där du måste mäta huvudomkretsen, mäta sitt eget ansikte, ansiktsbredd, ansiktslängd och sedan enligt ditt eget ansikte för att välja rätt hatt, naturligtvis, som tidigare nämnts är dessa typer av hattar mycket populära i år, men vi bär när vi inte kan vara godtyckliga, att bara behärska de korrekta kollokationsfärdigheterna.

Beliebt
Unbedingt lesen

Beliebt Post

Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Die 13 besten Beanie-Mützenmarken
Vermeiden Sie den falschen Hut - Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Vermeiden Sie den falschen Hut: Tipps für die Wahl des richtigen Hutes
Das Geheimnis eines glücklichen Winters - Caps beobachten
Das Geheimnis für einen glücklichen Winter: Passen Sie auf Caps auf!
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen - ein umfassender Leitfaden
Eine Mütze für den kommenden Herbst und Winter kaufen: Ein umfassender Leitfaden
Wintermütze-2
Wie sollten Sie die richtige Mütze auswählen?

Aungwinter-Sets

Das wärmste, nützlichste und modischste Geschenk für Ihre Familie, Freunde und Bekannten in diesem Winter.

Winterschal
Individuelle Schals
Kindermützen
Individuelle Kindermützen
Vatermütze
Kundenspezifische Dad Caps
Fischer Beanie Mützen
Individuelle Wintermützen
Baseballmütze
Individuelle Baseball-Kappen
Schirmmütze
Individuelle Snapback-Kappen